Magasiner til mænd

Vores yndlingsmagasiner til mænd:

Leder du efter gaveønsker, der bliver ved med at give?

Så kunne det være en idé at tænke på eksempelvis magasiner…

Her kan du for rigtig fornuftige priser få utroligt mange timers underholdning og spændende artikler, der kan ruste dig til en god samtale og god historie over frokostpausen blandt kollegerne.

Magasiner til mænd er en universel gave til de fleste mænd, som synes det er interessant at få ny viden og følge med i tidens trends.

Se vores sammenligning af forskellige magasiner og blade, og vælg det bedste og mest aktuelle tilbud.

Illustreret Videnskab

#Videnskab #Teknologi #Mennesket

Illustreret Videnskab er Danmarks mest læste populær-videnskabelige magasin. Siden 1984 er flere hundrede tusinder danskere blevet klogere på de nyeste opdagelser inden for videnskabens og teknologiens verden.

Er du typen der elsker fun-facts og gerne vil kunne snakke med om de nyeste tendenser og viden vi mennesker opnår? Og vil du gerne kunne komme med spændende "Vidste du" facts til sociale arrangementer? Så skal du kigge nærmere på Illustreret Videnskab.

Bil Magasinet

#Mercedes #BMW #Audi #Benziniblodet

Bil Magasinet har forsynet de danske bil-entusiaster med tests, nyheder og sammenligninger af biler inden for samme klasse, siden 1991. 

Det er DK's førende magasin omkring biler og mange kalder det for "det danske Auto-Bild" med reference til ekstremt populære tyske bilmagasin.

Bil Magasinet udkommer 12 gange om året - 1 gang i måneden - og du bliver aldrig skuffet over det fantastisk levende sprog, de detaljerede billeder og oplysende informationer og tests af de forskellige biler på det danske marked.

Gør Det Selv

#Hus #Have #Guides #Værktøj

Gør Det Selv er Danmarks eneste gør-det-selv magasin. Så har du hænderne rigtigt skruet på og elsker altid at pusle med egne projekter i hjemmet, så er dette magasinet for dig. Du får en masse tips og tricks og trin-for-trin guides til hvordan du udfører arbejdet bedst muligt.

Med et Gør-Det-Selv abonnement sørger du for altid at holde hånden på kogepladen i forhold til den nyeste viden, men også i forhold til inspiration til nye projekter og metoder, du ikke selv havde tænkt på...

Aktiv Træning

#Løb #Styrketræning #Kost #Trends #Guides #Kostplaner #Træningsplaner

 

Aktiv Træning er for dig, der gerne vil have mere ud af din træning og den motion du dyrker. Det er for dig der elsker at være opdateret og prøve de nyeste teknikker af på egen krop - direkte fra eksperterne. 

Med et abonnement på Aktiv Træning, vil du finde inspiration og motivation til at holde dig sund og hvordan motion og kost påvirker din krop, så du kan opnå lige netop de resultater du drømmer om og arbejder for at opnå.

Vi elsker søndage med et rigtigt mandemagasin

Hos Readers Wall elsker vi gode magasiner – specielt på en slow søndag, hvor der ikke er noget på programmet – ingen gør-det-selv projekter, ingen vask af bil og specielt ingen arbejde. Her er det fantastisk at sætte sig ned med et rigtigt mandemagasin og slappe af med input, der gør hverdagen lidt mere interessant og spændende.

Hvad karakteriserer et magasin til en mand?

I den moderne verden vi lever i, i dag er det værd at tage stilling til hvad magasiner til mænd egentlig er og hvorfor vi kan kalde det det? For hvorfor begrænse et magasins læsere fra start ved at sige at det er skrevet til mænd?

Efter vores mening er magasiner til mænd, f.eks. Euroman, Bilmagasinet,, Historie, Gastro og Illustreret Videnskab. Dermed ikke sagt at det ikke også kan være interessant for en hel masse kvinder at læse disse magasiner. Det er blot den vinkel man finder i mange af de artikler, der er fokus på i ovenstående magasiner, der er skrevet for at appellere til den moderne mands mest hyppige interesser. Kigger man på hvor mange kvinder vs. mænd der eksempelvis læser Euroman, finder man at 68% af læserne er mænd. Det samme gør sig gældende med Bil Magasinet, hvor 86% af de aktive læsere er mænd.

Vores yndlingsmagasiner

Wype

Se hvilke magasiner er inkluderet i et WYPE abonnement
  • Illustreret Videnskab
  • Bil Magasinet
  • Historie
  • Aktiv Træning
  • Gør-Det-Selv
  • Digital Foto
  • Bo Bedre
  • National Geografic
  • Bolig Magasinet
  • Og mange andre…

Ja – vi ved godt at Wype ikke er ét magasin. Det er Bonniers digitale tag-selv-bord, hvor du for 99 kr. i måneden får adgang til de nyeste udgaver af 16 forskellige magasiner. Er du interesseret i WYPE kan du lige nu prøve 1 måned gratis – uden binding.

Illustreret Videnskab

Euroman

#Mode #Kultur #Sport #Livsstil #Gastro #Kvinder

Euroman

BoBedre

#Indretning #Design #Arkitektur

August 5, 2018

New York

Illustreret Videnskab

Bliv klog på verden, dig selv og fremtiden gennem videnskabens briller.

Aktiv Træning

Opnå dit livs form og skab fantastiske resultater med din krop og dit mentale helbred ved at blive klog på træning, krop og sundhed generelt.