De bedste dameblade i Danmark anno 2018

Vores yndlingsmagasiner til kvinder:

Derfor slår dameblade stadig de sociale medier og internettet

Siden starten af nullerne har man hørt rigtig mange historier om hvordan magasinbranchen har haft rigtig hårde kår, på grund af internettets udbredelse. Den underholdning vi danskere konsumerer foregår i stigende grad og næsten udelukkende i dag online. Dette gælder kvinder såvel som mænd.

Skiftet fra at læse dameblade sker til fordel for de sociale medier, blogs og online forummer. Men en af de store trends inden for online underholdningskonsumering er, at alle mennesker kan skrive online. Derfor er der rigtig mange falske historier og personer uden den mindste forstand på de emner, man søger information om, der udtaler sig.

Men hvad har det så at gøre med dameblade tænker du? Simpelt er det at der simpelthen er mere kød og substans i de artikler og indlæg der bliver skrevet i dameblade. Der er to årsager til dette. Den ene er den åbenlyse i forhold til ovenstående – at det er eksperter og journalister der går i dybden med emner inden for eksempelvis mode, livsstil opskrifter, gode råd omkring dating og kærlighedslivet osv…

Den anden grund er, lige netop internettest eksistens og konkurrencen fra internettet. Damebladene har siden starten af 00’erne måtte kæmpe meget hårdt for at have en eksistensberettigelse, hvorfor de magasiner der findes til damer i dag, er dem der har fulgt tidens trends og har slebet øksen så at sige.

Derfor er det i dag mere relevant for kvinder end nogensinde at læse dameblade og bruge disse til at finde inspiration, underholdning og indhold i hverdagen.

Vores yndlingsmagasiner

Wype

Se hvilke magasiner er inkluderet i et WYPE abonnement
  • Illustreret Videnskab
  • Bil Magasinet
  • Historie
  • Aktiv Træning
  • Gør-Det-Selv
  • Digital Foto
  • Bo Bedre
  • National Geografic
  • Bolig Magasinet
  • Og mange andre…

Ja – vi ved godt at Wype ikke er ét magasin. Det er Bonniers digitale tag-selv-bord, hvor du for 99 kr. i måneden får adgang til de nyeste udgaver af 16 forskellige magasiner. Er du interesseret i WYPE kan du lige nu prøve 1 måned gratis – uden binding.

Illustreret Videnskab

Euroman

#Mode #Kultur #Sport #Livsstil #Gastro #Kvinder

Euroman

BoBedre

#Indretning #Design #Arkitektur

August 5, 2018

New York

Illustreret Videnskab

Bliv klog på verden, dig selv og fremtiden gennem videnskabens briller.

Aktiv Træning

Opnå dit livs form og skab fantastiske resultater med din krop og dit mentale helbred ved at blive klog på træning, krop og sundhed generelt.