Read-A-Thon – En løbende opdatering

Posted by on apr 29, 2017 in Events | 32 comments

Jeg har vasket op, gjort rent og skrevet en smule på mit speciale. Nu kan jeg med god samvittighed sætte det næste døgn af til at læse. Dagen er nemlig i kommet. I dag skal jeg spise slik, drikke sodavand og nusse med min dejlige hund, mens timerne forsvinder langsomt væk i bøgernes verden.

13:57: Kom så. Tre minutter tilbage, før jeg kan vende den første side.

14: 00: Så er vi i gang! Jeg starter med at læse lidt i “Den Fredløse” af Carina Evytt. Jeg tror jeg vil læse ca 200 sider i den, før jeg går videre til næste bog. Ihh, hvor jeg altså håber, den kan fange mig bare en lille smule. Hvilken bog starter I med?

16:09: Jeg er lidt over 200 sider henne i “Den Fredløse”, og indtil videre, er jeg faktisk positivt overrasket. Nu skal jeg have lidt mad, og så ud og gå en lille tur med min hund.

16:38: Så er det blevet tid til at læse igen, og jeg går nu igang med “Animal Farm”. Hvordan går det hos jer andre? 🙂

17.51: Jeg har læst “Animal Farm” færdig, og jeg er stadig en smule stakåndet. Det er virkelig en tankevækkende fortælling, og jeg tror lige jeg skal have en lille kaffepause, før jeg igen fortsætter med at læse lidt mere i “Den Fredløse”.

19:57: Jeg er nu 430 sider inde i “Den Fredløse” og jeg synes, jeg trænger til en lille pause fra den, selvom den nu er virkelig god. Nu skal jeg spise, og så skal jeg i gang med “The Cellar”, som lyder virkelig medrivende og uhyggelig.

21:54: Jeg har færdiglæst “The Cellar” og den var ligeså spændende og dyster, som jeg havde forudset. Samtidig blev jeg dog virkelig overasket over slutningen, og jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg egentlig synes om bogen endnu. Nu skal jeg snart ud og gå en lille aftentur med min hund, og derefter vil jeg forsøge at færdiglæse “Den Fredløse”, inden jeg går i seng. Det kræver nok også lige en lille kop kaffe.

23:11: Jeg har endelig fået færdiglæst “Den Fredløse”, og selvom jeg virkelig godt kunne lide historien, er jeg ikke helt sikker på, at jeg kan se en mening med den. Den røde tråd forsvandt i takt med handlingen, og den sluttede på en sær og uventet måde. Nu vil jeg gå i bad, og derefter gå i seng, så jeg kan komme nogenlunde tidligt op i morgen. God læselyst til jer, der stadig læser. Jeg glæder mig til at læse videre med jer i morgen!

07:20: Godmorgen allesammen! Hvor er I altså bare seje, jer, der har læst hele natten! Nu vil jeg spise morgenmad og gå en tur med min hund, så jeg kan komme hjem og læse “The Prince and the Pauper”.

08:15: En god gå tur gjorde virkelig underværker for øjnene, det kan altså stærkt anbefales til jer, der stadig har trætte øjne! Nu er det læsetid. Og Kaffetid!

09:51: Jeg har færdiglæst “The Prince and the Pauper”, og med lidt over fire timer tilbage, har jeg dermed også læst de bøger, jeg havde planlagt. I stedet for at starte på en ny, vælger jeg at læse videre i “Books of Blood” af Clive Baker, som jeg startede på tidligere på måneden.

12:15: Jeg mangler ca. 150 sider i “Books of Blood”, og jeg håber virkelig, jeg når at læse den færdig. Det kunne være så fedt at starte næste måned helt uden nogle hængepartier. Først skal jeg dog lige have noget at spise!

14:00: Så er Read-A-Thon officielt slut, og med 9 minutter til overs nåede jeg at afslutte “Books of Blood”, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Jeg havde ikke regnet med, at jeg ville nå så meget. I alt har jeg læst 1583 sider.

Tak for et rigtigt hyggeligt Read-A-Thon!

32 Comments

 1. Jeg starter med “Love Story” af Segal – jeg har ikke læst noget af den forfatter før, men jeg krydser fingre for at det er den perfekte bog at starte med 🙂

 2. Rigtig god læselyst 🙂 Jeg er netop gået i gang med min 3. bog. Har dog også valgt at fokusere på kortere bøger i dette readathon, så jeg kan få læst nogle flere.

 3. Ann – Kristine, det har jeg heller ikke. Jeg håber, den er god 🙂

 4. Pernille – det er også en god plan, jeg før har brugt. Så føler man virkelig, at man får læst noget 🙂

 5. Altid dejligt med selskab under læsningen! 😀 Her har vores to katte samt min ægtefælle besluttet sig for at joine mig i sofaen ♥

  Fortsat god læsning!

 6. Hvor hyggeligt, det gør altså læsningen meget bedre, synes jeg! 🙂

 7. Den Fredløse er sådan en pæn bog!

 8. Er blevet færdig med den første bog, og tager en lille pause før jeg begynder på den næste. Fortsat god læselyst.

 9. Nikoline – Virkelig pæn, og faktisk også ret god 🙂

 10. Kirsten – Tusind tak, jeg tror også jeg skal have en lille pause, før jeg læse videre 🙂

 11. Hvor er du bare sej, sådan at lægge hårdt ud med en klassiker! Glæder mig til at læse dine tanken om Animal Farm. Her er vi ved at være klar til at lave noget aftensmad – man kan jo ikke læse på tomme maver 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 12. Kan godt forstå, at du er stakåndet – det er en tankevækkende fortælling. Min første bog i læsestablen var blandt andet inspireret af Animal Farm.

  Glæder mig til at høre mere om Den Fredløse, som jeg også længe har overvejet at læse.

 13. Rigtig god læselyst, søde! Elsker din udgave af “The Adventures of Huckleberry Finn”!

 14. Jeg er spændt på, hvad du ender med at synes om Den fredløse….

  Det er interessant, det der med at skifte mellem bøgerne, det e aldrig faldet mig ind før xD

 15. Rigtig god fornøjelse, søde Mia!
  Jeg må altså få læst ‘Animal farm’ – den lyder så god og får så mange rosende ord med på vejen!

 16. Lisbeth – Ja, men længden passede bare så godt til formålet 😀 Jeg skal også til at spise lidt mere nu, velbekomme 🙂

 17. Den lille bogblog- “Den Fredløse” er faktisk virkelig god 🙂

 18. Karina – Den er bare så fin ja!

 19. Regitze, jeg kører simpelthen træt i det, hvis jeg skal bruge for mange timer på én bog, så det fungerer rigtig godt for mig at gøre det på denne måde 🙂

 20. Malene H – Den er virkelig, virkelig god, men en anelse for seriøs til Read-A-Thon, synes jeg. Jeg tror jeg skal holde mig til noget mere letbenet litteratur i fremtiden 🙂

 21. Jeg må lige holde øje med, hvad du synes om ‘The Cellar’ – er altid på udkig efter en god gyser 🙂

 22. Jeg har færdiglæst den nu, men jeg vil ikke kalder det en gyser. Mere en thriller – men en uhyggelig en af slagsen. 🙂

 23. Havde det på samme måde med Den fredløse.. den bliver trukket alt for meget ud og den røde tråd forsvinder bare. Hvilket er ærgerligt, for jeg var vildt med de første 200 sider :b

 24. Ja, jeg synes egentlig også den var ret god, men så mistede den mig desværre lidt. :/

 25. Det er måske en god idé! Fedt, at du får læst så meget! 🙂 Jeg håber, at du får nogle gode timer i dag også!

 26. Ærgerligt med den rødetråd, men fedt at du ellers kunne lide bogen.

 27. Nikoline, Ja, det var lidt ærgerligt, men om ikke andet var historien egentlig rigtig god 🙂

 28. Malene – Jeg har allerede færdiglæst min planlagte stak, så indtil videre går det over alt forventning 🙂

 29. Sådan! Og lækkert, at du kan starte en ny måned med helt blanke sider. 🙂
  Tak for denne gang og for et fint indblik i dit læsedøgn.

 30. Hold op det var godt timet – og sikke meget du fik læst. Godt gået!

 31. Malene – mange gange i lige måde 🙂

 32. Den lille bogblog – Ja meget! Og i lige måde! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *