Tema #70 – Projekt tøm flyttekassen – en sidste opdatering

Posted by on mar 25, 2017 in Projekter, Tema | 12 comments

Egentlig var planen, at jeg skulle have været færdig med mit ‘lille’ projekt i sommers. Jeg skulle have læst alle mine ulæste bøger, inden sommeren var ovre. Sådan blev det ikke. Pludselig fik jeg travlt med studierne igen, og mine egne bøger blev lagt på hylden til fordel for dem til studiet. Samtidig var der også et utrolig indbringende bogbloggertræf i efteråret, der umuliggjorde min plan – og heldigvis for det. Det sidste halve års tid har jeg nemlig haft et meget overskueligt antal ulæste bøger stående på hylden, og det har været helt perfekt. Jeg har ikke haft et stort behov for at få stakken ned på 0, da jeg ikke har været stresset over antallet. Jeg har nemlig ligeledes erfaret, at jeg er typen, der bliver nemt stresset, hvis jeg har mange ulæste bøger stående. Jeg skriver lister og planlægger nøje, hvor mange bøger jeg skal læse de kommende måneder, og hvis der kommer noget i vejen, bliver jeg frustreret. Når jeg til gengæld kan holde tallet nede på omkring 10 – 15 ulæste bøger, kan jeg nemt overskue mine planlagte læstelister, samtidig med, at jeg altid har en tilpas variation af forskellige bøger tilgængelig. Jeg forsøger altid at sørge for, at jeg har noget liggende i forskellige genrer, så jeg altid har mindst én bog, der passer til mit pågældende humør.

For et par uger siden skete der dog det, jeg egentlig havde planlagt siden i sommers. Jeg gik i gang med at læse den sidste bog på min læseliste. Jeg har stadig en del samlede værker fra især Barnes and Noble stående, men det har aldrig været meningen, at jeg ville læse dem fra start til slut, så dem har jeg ikke talt med. Jeg kunne dog ikke lade være med at blive en smule stolt, da jeg efter så lang tid endelig havde nået mit ‘mål’ så jeg valgte selvfølgelig at købe en fin lille bogpakke fra SAXO. Jeg er allerede halvejs igennem dem nu, så der går nok ikke så længe, før jeg igen skal købe bøger. Oh well.. 🙂

12 Comments

 1. Hold nu op hvor er det vildt at du har læst alle dine ulæste bøger. Det må være en dejlig tilfredsstillende følelse. Så er det da velfortjent med en belønning fra Saxo 😉

  Mit nytårsforsæt var, at jeg skulle læse mere og købe mindre, fordi jeg blev lidt træt af at spilde penge på en hel masse bøger jeg alligevel ikke kunne lide, så jeg er begyndt at låne bøgerne på biblioteket. Men jeg kommer nok til at bestille en lille fødselsdagsbogpakke til mig selv i maj, det er vel kun rimeligt ;D

 2. Det lyder også som en rigtig god plan, og så kan du jo altid købe de virkelig gode bøger, hvis du gerne vil have dem stående på hylden! Det lyder som en dejlig fødselsdagsgave 🙂

 3. Det er så godt gået! Men også dejligt at få en ny frisk stabel med posten. Jeg skal selv bestille lidt gode sager meget snart, så jeg har noget hyggeligt til næste read-a-thon 🙂

 4. Jeg er også allerede begyndt at tænke på Read-A-Thon.
  Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på! 🙂

 5. Du er simpelthen SÅ sej altså. Jeg ville ønske, at jeg havde disciplin nok til at gøre, som du har gjort <3

 6. Det har også været vildt svært, men det har været rart at kunne overskue de uendelige bogstakke! Samtidig har jeg også sparet en del penge, og dem kan jeg så bruge på nye bøger nu 😀

 7. SÅ godt gået! 😀

 8. Tak 😀

 9. Sikke en vild bedrift! Jeg tror jeg har hundrede, hvis ikke flere, ulæste bøger på hylderne. Jeg kan slet ikke forestille mig et scenarie, hvor jeg bragte det tal ned på nul. Meget imponerende!

  På den anden side, nyder jeg selv at have så stort et frit udvalg tilgængeligt. Det er lidt som faktisk at have et bibliotek derhjemme med ubegrænsede muligheder.

  http://litcomprime.com

 10. Det er jeg helt enig i! Jeg kommer nok også til at købe en del bøger i fremtiden, så jeg kan udvide mit bibliotek endnu mere. Jeg er også typen der har aller mest lyst til at læse bøgerne, lige efter jeg har købt dem. Så jeg håber ikke, at stakken med ulæste bøger tager overhånd igen 😀

 11. Ja, det kan jeg godt sætte mig ind i. Men for mig betyder det bare, at jeg så bruger al min tid på at læse mine konstante nyerhvervelser og aldrig når til de “gamle” ulæste i reolen 😀

 12. Præcis 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *