Tema #69 – Nyt på bogreolen #11

Posted by on mar 15, 2017 in Nyt på bogreolen, Tema | 10 comments

ENDELIG! Det føles som en evighed siden, jeg købte min sidste bogpakke på nettet. Jeg havde lovet mig selv, at jeg ville læse alle mine ulæste bøger, før jeg købte nye – med undtagelse af et par få samlede værker, jeg ikke har i sinde at læse fra start til slut, naturligvis. Det har været ret svært at overholde, da jeg virkelig har fundet mange interessante bøger, jeg straks har klikket på ønskelisten. Samtidig  har jeg jævnligt modtaget anmeldereksemplarer, så stakken med ulæste bøger har været svær at få helt ned på 0. Nu er jeg dog i gang med den aller sidste, og samtidig har jeg fået styr på alle mine bøger i min nye lejlighed. Det har jeg selvfølgelig valgt at fejre med en lille bogstak fra SAXO.com

“Books og Blood” af Clive Baker

– Jeg har altid været meget interesseret i Clive Bakers forfatterskab. Han står på mange lister over de mest uhyggelige bøger i verden, og samtidig har jeg set en del filmatiseringer af hans værker. Jeg har dog aldrig rigtig læst nogle af dem, så derfor har denne omnibus med hans tre første bøger stået højt på min ønskeliste længe. Jeg glæder mig ufattelig meget til at læse den!

“The woman in black” af Susan Hills

– Susan Hill er ligeledes en forfatter, jeg har haft et godt øje til i meget lang tid. “The woman in black” er en horroklassiker, som mange fortsat roser idag, så den har jeg selvfølgelig valgt at læse først. Samtidig er denne her serie med hendes bøger bare utrolig smuk og veldesignet, og jeg drømmer om at have dem alle stående på mine hylder en dag.

“The Pearl” af John Steinbeck

– Jeg har længe ønsket mig nogle flere bøger til min lille samling af Penguin Clotbound serien, og i denne omgang kunne jeg ikke stå for denne fine lille bog. Samtidig har jeg kun set gode anmeldelser af den.

“Love and Friendship” af Jane Austen

– Endnu en smuk udgave til min Clotbound serien. Jeg drømmer om at have alle Austens bøger i netop denne serie, men da jeg ikke har læst nogle af teksterne i “Love and Friendship” tænkte jeg, at det var oplagt at købe den hjem først. Jeg glæder mig til at læse den, når foråret for alvor kommer frem.

“Frozen Charlotte” af Alex Bell

– Jeg har faktisk ingen anelser om, hvordan jeg har fået denne bog på min elektroniske ønskeseddel. Måske har jeg set den på en liste over gode YA horror bøger engang, eller stødt tilfældigt på den inde på Goodreads. I hvertfald lyder den spændende, og jeg glæder mig utrolig meget til at læse den.

“50 Real Ghoststories 2” af MJ Mayland

– Jeg læste den første del af denne såkaldte ‘true stories’ serie for et par år siden, og selvom jeg var meget skeptisk under læsningen, gjorde nogle af fortællingerne alligevel et stort indtryk på mig. I hvertfald satte jeg allerede den gang efterfølgeren på min ønskeliste, så jeg ser frem til forhåbentligt at blive skræmt ligeså meget denne gang.

“Sladehouse” af David Mitchell

– Jeg har fået anbefalet denne bog et utal af gange, så nu skal jeg altså også til at have den læst. Jeg var ret glad for “Cloud Atlas”, så jeg håber virkelig ikke denne spøgelseshistorie skuffer mig.

“Library of Souls” af Ransom Riggs (Miss Peregrine 3)

– Denne serie har virkelig delt vandene, og det lader til, at man enten elsker eller hader dette afsluttende bind. Jeg kunne virkelig godt lide både nummer et og to, så jeg håber, at jeg bliver en af dem, der elsker bogen.

“Beauty and the Beast” af Gabrielle-Suzanna Barbot de Villenueve

– Er dette ikke den smukkeste udgave, I nogle siden har set? Filmen udkommer lige om lidt, og jeg har allerede planer om at se den på min fødselsdag den  29 marts. Jeg glæder mig til at læse bogen i denne fantastiske smukke og illustreret udgave før, jeg skal se filmen.

“The Snow Child” af Eowyn Ivey

– Jeg har faktisk allerede en udgave stående af denne bog i forvejen, men da jeg virkelig ikke synes den er særlig pæn, har jeg ikke fået læst bogen endnu. Da jeg så, at denne smukke udgave var på udsalg hos SAXO, skyndte jeg at købe den hjem, og jeg tror, jeg vil læse bogen med det samme.

“Nattens Sanger” af Christina Bonde

– Jeg bliver nødt til lige at nævne denne smukke bog, selvom jeg allerede ejer den i særskilte værker, og desuden har læst alle tre bøger i forvejen. Forlaget mellemgaard har nemlig valgt at udgive det i et samlet bind, og mit navn står på bagsiden af bogen. Tusind tak for at sende mig et eksemplar til Christina og forlaget.

Har I købt nogle bøger for nylig? Og holde I også købestop, når stakken med ulæste bøger bliver for stor?

10 Comments

 1. Du er altså SÅ sej med at have dræbt din læsestak! Og sikke en masse dejlige bøger 😀

 2. Jeg synes det er vildt imponerende, at du er kommet igennem alle dine ulæste bøger! Hvor jeg dog godt gad at have sådan en ryggrad som dig, haha – jeg kan slet ikke lade være med at købe nye bøger, selvom jeg jo ærlig talt aldrig når at læse dem alle, hvis jeg ikke lige får stoppet lidt op. Godt arbejde! 😀 Og sikke flotte, flotte (og spændende) bøger du har anskaffet dig 🙂

 3. Rikke – Tusind tak, det har virkelig også taget lang tid efterhånden, synes jeg 😀

 4. Carina – Jeg har også glædet mig fuldstændig vanvittig meget til at købe bøger igen, så det har været lidt af en gulerod! Og ja, de er virkelig flotte! Nu er jeg dog bare lidt bange for, at jeg kommer til at købe sådan en stak her en gang om måneden, hvis jeg fortsætter i samme tempo 😀

 5. Åh, det ser så godt ud! ♥
  Og mange gode bøger imellem. Glæder mig til at læse anmeldelserne 🙂

 6. Åh, jeg prøver sådan at stå imod! Jeg har aftalt med mig selv, at jeg kun må købe de bøger, jeg mangler til min læseklub i år – ellers skal læsning komme fra dem, der allerede står på hylden + anmeldereksemplarer. Hårdt!
  Forresten, hvis jeg må give et råd, så vent med at læse Slade House, til du har læst The Bone Clocks – historierne hænger sammen, og min veninde sagde, at Slade House var svær at forstå uden at have læst den anden først.

  God læselyst 🙂
  // http://www.moonlitmadness.dk

 7. Den lille bogblog – jeg er også så utrolig glad for min lille bogstak! Jeg er bare bange for, at jeg får dem læst alt for hurtigt 😀

 8. Lisbeth – For sent! haha, jeg har allerede læst Slade House. Jeg synes dog ikke, at den var svær at forstå..

 9. Faktisk er jeg blevet helt inspireret af dig – jeg synes virkelig det er sejt, at du har læst hele din ulæste bogstak, og derefter har købt de fiiineste bøger. Så nu vil jeg også 😀 Eller modificeret i hvert fald. Jeg vil dog lige starte lidt stille ud… for i stedet at have som mål at læse alle mine ulæste bøger (total uoverskueligt), vil jeg kun prøve et bogindkøbsstop. Men gevinsten skal også være flotte og spændende bøger, ligesom dig 😀 Så de næste tre måneder køber jeg ingen bøger! Altså, bortset fra en enkelt jeg har forudbestilt, host host. Men ellers INGEN! Så tak for inspirationen 🙂

 10. Uhh hvor spændende! Selv tak, – en fin bogstak er altså også en rigtig god gulerod! Jeg glæder mig til at følge med 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *