Tema #67 – Dette års julebøger

Posted by on dec 10, 2016 in Højtider, Tema | 2 comments

PSX_20161210_144403

PSX_20161210_144746

Jeg elsker julen, og det har altid været en af mine favorit højtider. Når man studerer litteraturvidenskab, og sikkert mange andre linjer, er det dog sjældent, man får lov til at nyde december. De sidste mange år har jeg haft eksamener i december, og nogle år, har de endda fortsat helt indtil den 23. Dette år har jeg dog kun en enkelt lille opgave, der skal afleveres, og derfor har jeg endelig givet mig selv lov til at komme rigtig i julestemning. Det betyder, at jeg også har købt en fin lille pakke med juleinspirerede bøger til mig selv. Når julen er overstået, skal jeg skrive speciale, så det er med at nyde december for mit vedkommende.

Jeg har købt følgende bøger som en lille tidlig julegave til mig selv.

“Christmas Stories” af flere forfattere

Jeg elskede samlingen af “Dog Stories” så jeg er sikker på, at jeg også vil elske denne samling små noveller. Jeg elsker generelt at læse en novellesamling i julen. Det er simpelthen så hyggeligt.

“Krampus – The Yule Lord” af Brom

Ingen rigtig jul uden horror! Ikke for mig i hvert fald! Jeg glæder mig sådan til at læse om den dæmoniske julemand, Krampus. Jeg håber bogen er ligeså uhyggelig som forsiden!

“The stupidest angel” af Christopher Moore

Jeg kunne ikke lader være med at grine, da jeg læste bagsideteksten på denne fine bog. Historien lyder både hjertevarm, humoristisk og en lille smule uhyggelig. Det kan kun være et godt valg til decembers læsning!

 “The snow queen and other winter tales” af flere forfattere

Er denne bog seriøst ikke det smukkeste, I nogle sinde har set? Jeg glæder mig så meget til at nyde de mange fortællinger med en varm kop kakao i hånden.

Hvad skal I læse i december?

PSX_20161210_144514

PSX_20161210_144950

2 Comments

  1. Jeg glæder mig til at høre mere om dine bøger – Krampus lyder meget interessant, og The Stupidest Angel har jeg længe overvejet at læse 🙂

    Jeg er pt. i gang med en børnebog, Christmasaurus, der handler om en lille dinosaur, der vokser op hos julemanden 😉

  2. Årh, den lyder godt nok også sød! Jeg elsker at læse julebøger. Især glæder jeg mig til Krampus!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *