The Autumn Reading Tag

Posted by on okt 29, 2016 in Tags | 8 comments

PSX_20161029_170645

Malene har tagget mig i ‘The Autumn Reading Tag’, og jeg vil selvfølgelig gerne lege med.

Her kommer mine besvarelser

Er der nogen bøger, du planlægger at læse i løbet af efteråret?

Ja, masser. Jeg planlægger at læse ‘Middlemarch’ af George Eliot. Jeg har ville læse bogen i flere år efterhånden, men jeg har bare aldrig fundet det helt rigtige tidspunkt. Jeg prøvede faktisk i sommers, men bogen virkede for tung til at læse under den bagende sol. Nu skal det altså være! Jeg vil også gerne læse lidt mere Stephen King (surprise), og nogle flere af de bøger, jeg fik til bogbloggertræf. Derudover vil jeg gerne i bund i mine anmeldereksemplarer, og der er flere af dem, jeg glæder mig rigtig meget til at få læst!

September bringer minder om skolestart: Hvad er den bedste bog, du har læst i skolen? Og hvad var henholdsvis dit yndlingsfag og dit mindst elskede fag i skolen?

Den bedste bog jeg har læst i skolen må være “The Scarlet letter” af Nathaniel Hawthorne. Vi læste den på et af de første semestre på bacheloren, og jeg tænker på bogen, som værende en af mine yndlingsklassikere. Jeg mindes ikke at have læst særlig mange bøger i folkskeskolen, udover små uddrag og noveller. Mit yndlingsfag har nok altid været engelsk eller dansk. Jeg elsker generelt sprog. Derimod er jeg også virkelig dårlig til alt, der har med tal at gøre. Matematik eller fysik må være mine mindst elskede fag.

Oktober betyder Halloween: Kan du lide uhyggelige bøger og film? Hvis ja, hvilke er så dine favoritter?

JA! alle der kender mig ved, at jeg elsker alt, der har med horror at gøre. Jeg lever for gys, og ser faktisk sjældent film, der ikke er gyserfilm. Mine favorit gyserfilm må være den originale ‘Texas Chainsaw massacre’, ‘Insidious’ (dem alle) og de nye Conjuring. Mine favorit gyserbøger er lidt sværere at udvælge, da der er så mange gode. Jeg elsker det meste fra Steen Langstrup og en del af Stephen King. Derudover holder jeg også meget af klassikere som ‘Frankenstein’ og ‘Dracula’, da de startede hele genren. Min favorit må dog være ‘The Exorcist’.

Til november er det tid til bålaftener og fyrværkeri. Hvad er den mest spændende bog, du har læst, som virkelig holdt dig fanget?

Åh, den er svær. Der er også rigtig mange at vælge imellem. Den første jeg tænker på er “Jane Eyre’, som også en min yndlingsbog of all times. Jeg har læst den flere gange, og hver eneste gang fanger den mig fra første side.

Hvilken bog er din foretrukne cosy comfort læsning?

Jeg er blevet rigtig glad for Liane Moriarty og Jojo Moyes, når jeg virkelig vil slappe af. De indeholder både humor, kærlighed og selvfølgelig også spænding.

Hvilken varm drik er din yndlings, når du er fordybet i en god bog?

Te. Jeg plejer at blande min egen te, så jeg kan ikke rigtig udpege en favorit. Jeg er dog rigtig glad for kvæde te og grøn te.

Har du nogen planer i løbet af de næste par måneder, du ser frem til?

Bogforum selvfølgelig. Jeg er lige blevet ansat hos Storytel/Mofibo efter min praktik, og jeg glæder mig til at skulle derud med dem. Så glæder jeg mig også til at se en masse savnede veninder i november. Jeg er for alvor ved at komme på plads i min nye lejlighed, så jeg glæder mig egentlig også til at nyde nogle afslappende aftener med mig selv og en god bog.

Jeg har ikke helt styr på, hvem der mangler at blive tagget. Jeg synes alle, der har lyst, skal lege med.

Jeg elsker at læse jeres besvarelser! 🙂

PSX_20161029_170441 (1)

8 Comments

 1. Ej, tillykke med jobbet, Mia! Hvor er det fantastisk. Hvad arbejder du med hos dem? :’)

  Og så er jeg helt enig ift ‘Jane Eyre’. Den perfekte efterårsbog 🙂

 2. Ej, det lyder da fedt med dit nye job, tillykke med det 🙂

 3. Rikke – Tusind tak! Jeg arbejder som studentermedhjælper i content afdelingen 🙂

 4. Michelle – Tusind tak 😀

 5. Skønne svar – dejligt at du ville være med. 🙂
  Og stort tillykke med jobbet!

 6. Tillykke med jobbet! Og fedt med lidt inspiration til gyserfilm. Jeg synes, det er svært at finde de gode blandt alle de dårlige 😉

 7. Ida- tak! ja, de dårlige gyserfilm er der nok af! 😀

 8. Malene – Tusind tak! Og tak for tagget! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *