Tema #64 – Forberedelser til Read-A-Thon

Posted by on okt 21, 2016 in Events, Tema | 12 comments

PSX_20161021_065941

I morgen løber endnu et Read-A-Thon af stablen, og jeg har som altid tænkt mig at deltage. Faktisk har jeg glædet mig til det, siden det sidste blev afsluttet i april.

Der er en helt særlig stemning over den weekend, hvor Read-A-Thon afholdes. Jeg har altid sat et stort kryds i kalenderen flere måneder i forvejen, og når weekenden endelig kommer, har jeg derfor også haft en masse tid til at forberede mig. I flere uger går jeg og planlægger, hvad jeg vil læse. Det skal være bøger, der både er nemme at komme igennem, og som er spændende nok til at holde mig vågen i de sene nattetimer. Samtidig har jeg altid planlagt min læsestak efter hvilke bøger, jeg virkelig ser frem til at læse.

Denne gang har min planlagte læsestak været meget svær at forberede. I sidste uge var jeg sikker på, at jeg havde fundet den perfekte stak. Pludselig fik jeg dog lyst til at tilføje en lidt tykkere bog til min stak, og jeg valgte at tilføje “Skyriel”, som jeg virkelig glæder mig til at begynde på. Samtidig er jeg virkelig nervøs. Jeg ville normalt ikke vælge at læse en fantasyroman som denne, men jeg leder stadig efter den roman, der kan få mig til at elske fantasy igen. Jeg valgte at ændre endnu en bog i stakken, da jeg fik tilbuddet om at anmelde “Således forgår alverdens herlighed”. Jeg tror, bogen passer perfekt til et Read-A-Thon i oktober, og for en horrorfan som mig, er det virkelig svært at vente med at læse en bog, der lover så meget uhygge. Min valgte læsestak består derfor nu af følgende bøger:

“Exilium – De fejlfødte” af Linette Harpsøe

“Skyriel 1” af Lene Dybdahl

“Mareridt & myrekryb – syv uhyggelige historier” af Nick Clausen

“Således forgår alverdens herlighed” af Lars Kramhøft

“Calendar girl – januar” af  Audrey Carlan

Alt i alt en liste på ca. 1500 sider. Jeg er ikke sikker på, jeg når at læse alle bøgerne. Jeg regner med at bruge “Skyriel” som en form for buffer mellem de korte bøger, og derfor tror jeg heller ikke, jeg når at læse den færdig. Jeg tror, jeg starter med at læse “Exilium”, derefter begynder jeg på “Skyriel”, og når når jeg bevæger mig ind i aften – og nattetimerne, vil jeg læse “Således forgår alverdens herlighed” og “Mareridt og myrekryb”. På et eller andet tidspunkt skal jeg nok også sove et par timer, og når jeg vågner, vil jeg læse lidt mere af “Skyriel” og slutte af med det lille uddrag af “Calendar girl”.

Jeg vil tradition tro opdatere et indlæg løbende her på bloggen, og så kan I desuden følge mig på Instagram under @miakrone og på Twitter under @readerswall.

Jeg glæder mig til at læse sammen med jer!

PSX_20161021_065804

12 Comments

 1. Uh, det er også en spændende stak du har samlet dig! Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om Skyriel. Er ikke selv gået i gang med den endnu, men jeg tror virkelig den er en god fanatsy 🙂

  God læselyst
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Det håber jeg meget, det er! 🙂 Jeg har i hvertfald lovet mig selv at give den en chance 🙂

 3. Jeg krydser fingre for at du får noget solidt fantasy, som kan få dig tilbage i båden 😉

 4. Sikke en stak med lækre bøger, som du har udvalgt 🙂
  Jeg er spændt på, om “Skyriel” bliver den bog, der får dig ind på fantasy sporet igen 🙂
  Glæder mig til, at følge dit læsedøgn, søde Mia ❤️

 5. Jeg glæder mig til at følge med – spændende stak du har samlet dig 🙂

 6. Spændende valg! Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om Exilium 🙂 God læselyst!

 7. Jeg glæder mig sådan til at læse med! God fornøjelse søde Mia 🙂

 8. Michelle – Tusind tak, nu glæder jeg mig også til at begynde med at læse! 😀

 9. Karina – Jeg glæder mig også til at følge med hos dig! 🙂

 10. Den lille bogblog – nu må klokken godt snart blive 14:00, så vi kan begynde at læse!

 11. Linette – Jeg har store forventninger! 🙂

 12. Rikke – Jeg glæder mig også til at begynde på læsningen! Vi skrives ved herinde 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *