Bogbloggertræf 2016

Posted by on sep 26, 2016 in Events | 8 comments

PSX_20160926_105636

PSX_20160926_105459

I lørdags løb endnu et fantastisk bogbloggertræf af stablen i Aalborg, og jeg havde en fantastisk hyggelig dag. Klokken 09:00 mødtes jeg med Melanie, Lisbeth og Regitze i Odense, hvor vi sammen satte kursen mod det jyske. Vi var en smule for tidligt på den, men den klarede vi med en lille kaffepause. Da vi ankom, blev vi mødt af en masse andre glade bogbloggere, og vi gik sammen ind i det flotte lokale, hvor der herefter blev serveret lækker mad. Herefter blev vi endnu engang imponeret over den flotte kage, der bestod af 3 spiselige bøger, og den smagte ligeså godt, som den så ud.

Vi fik besøg af nogle helt fantastiske forfattere, der allesammen var med til at gøre dagen endnu bedre. Debutanten Malene Sølvsten kom og fortalte os om sin nye roman “Ravnenes Hvisken”, og selvom jeg ikke normalt er til fantasy, kunne jeg ikke lade være med at blive en anelse nysgerrig. Jeg tror helt sikkert, at jeg skal have den læst på et eller andet tidspunkt. Derudover fik vi besøg af søde Mie fra DreamLitt, der fortalte om, hvordan man oversætter en bog på den rigtige måde. Da jeg selv har overvejet at blive oversætter, var jeg rigtig glad for dette indslag.

PSX_20160926_104826

PSX_20160926_105337

PSX_20160926_105133

PSX_20160926_104717

Som altid sluttede dagen også af med en masse fantastiske og litterære overraskelser. Vi fik ikke én, men hele to bookiebags med hjem, og jeg glæder mig til at kigge alle de fine bøger ordentligt igennem. Samtidig blev der også afholdt en masse konkurrencer, hvor jeg var så heldig at vinde en e-bog.

Alt i alt havde jeg en virkelig god dag, og det vil jeg først og fremmest takke de søde værter for;

Irene, Simone og Michelle.

Derudover vil jeg også sige mange tak til de fantastiske sponsorer, der altid forkæler os med en masse lækre bøger;

Sidst, men ikke mindst, vil jeg gerne takke de søde forfattere, der tog sig til til at komme og snakke med os, og signere vores mange bøger;

8 Comments

  1. Tak i lige måde, jeg håber i hvert fald at se så mange igen næste år 🙂
    Fik snakket alt for lidt med alt for få mennesker.

  2. Det ser ud til at have været en herlig dag 🙂

  3. Fint indlæg om dagen Mia! Tak for et par hyggelige timer! 😀

  4. Hvor er det fedt, at Malenes oplæg endte med at gøre dig nysgerrig på bogen. Også selvom det normalt ikke er en genre, du beskæftiger dig så meget med. Det er desuden også virkelig godt at høre, at du kunne lide Mies oplæg. Jeg synes nemlig også selv, det var super spændende 🙂

  5. Michelle – Ja, det er desværre umuligt at nå at snakke med allesammen til sådan et stort arrangement, men om ikke andet, var det stadig en helt fantastisk dag! 🙂

  6. Sidsel – Det var det også, men det var da ærgerligt, at du ikke var med i år!

  7. Rikke – Selv tak, det var virkelig en god dag! 🙂

  8. Simone – Ja var rigtig glad for begge oplæg, og glæder mig faktisk lidt til at gå i gang med “Ravnenes Hvisken” 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *