Tema #62 – Projekt tøm flyttekassen – en opdatering

Posted by on sep 21, 2016 in Projekter, Tema | 14 comments

PSX_20160921_191640

I midten af juni lavede jeg en lille plan. Jeg ville læse alle mine ulæste bøger, inden sommeren var ovre. På det tidspunkt havde jeg omkring 40 ulæste bøger, hvoraf de fleste af dem var nogle, jeg havde haft liggende i evigheder. Sommeren har vel egentlig været overstået siden slutningen af august, og derfor har jeg heller ikke helt nået mit mål. Jeg er dog gået fra ca. 40 bøger til ni, hvoraf to af dem, er nogle jeg har fået, efter jeg skrev indlægget.

Grunden til, at jeg i sommers lavede planen var, at jeg gerne ville have læst ud i mine bøger, inden jeg flyttede til en ny lejlighed. Jeg flytter på søndag, og jeg synes det er helt fantastisk, at jeg har så få ulæste bøger tilbage. Jeg regner med at få bestilt en helt ny bogpakke inden Read-A-Thon, og da jeg kun har købt meget få bøger det sidste år, glæder jeg mig virkelig meget!

PSX_20160921_191759

14 Comments

 1. Hvor er det bare sej gået!

 2. Det er virkelig godt gået! Tillykke med det 🙂

  (og pøjpøj med flytningen)

 3. Den lille bogblog – Tusind tak! 🙂

 4. Caroline – Mange tak, jeg er også ret glad for resultatet, selvom jeg selvfølgelig gerne ville have læst dem alle sammen 🙂

 5. Er fukdstændig enige med de andre. Det er virkelig sejt og godt gået. Ville ønske jeg havde samme gåpåmod med mine ulæste bøger. Min stak er dog også en del større end 40 bøger efterhånden.

 6. Tusind tak, min liste har virkelig også været lang, så jeg har brugt rigtig lang tid på at få den ned på 40 også 🙂

 7. Så godt gået! 🙂 Jeg prøver også at sænke min egen andel af ulæste bøger, men det går sjældent særligt godt – jeg har en rygrad som en regnorm på det område!

 8. HVOR ER DU BARE SEJ! 😀

 9. Det er virkelig flot, at du har nået alle dem! Og en god måde at indvie dit nye hjem på 🙂

 10. Sidsel – Tusind tak, jeg synes netop også, at det er en virkelig rar måde at indvie mit nye hjem bog. Så skal der snart bestilles en helt ny bogpakke! 😀

 11. Rikke – Tusind tak søde du! Jeg glæder mig til endelig at kunne købe en helt ny bogpakke med rigtig god samvittighed! 🙂

 12. Camilla – haha, jeg har også altid haft MEGA svært ved at lade være med at købe nye bøger. Dog ville jeg gerne have læst ud i alle mine bøger, og samtidig spare penge til møbler til min nye lejlighed, så jeg har også haft en rigtig god motivation! 🙂

 13. Hvor er du vild! Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det samme, men hver gang jeg sætter målet, så hopper jeg af sporet igen…

  Held og lykke med den nye lejlighed og jeg glæder mig til at høre om dit kommende bogkøb! 🙂

 14. Tusind tak! Det har virkelig også været svært ikke at købe nye bøger, men jeg har nu klaret det alligevel. Til gengæld er min ønskeliste efterhånden lang nok til at udgøre en ny roman i sig selv 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *