The Currently Reading Tag

Posted by on sep 9, 2016 in Currently reading, Tags | 2 comments

PSX_20140908_183642

Jeg er efterhånden blevet tagget et par gange i dette sjove tag, og dermed får I her mine besvarelser på ‘The currently Reading Tag’.

– Hvor mange bøger læser du ad gangen?

Jeg læser primært én bog af gangen, hvis det kan lade sig gøre. Tit har jeg dog svært ved at holde mig til at læse én, da jeg ofte læser en del lektier på studiet, samtidig med, at jeg også læser mine egne bøger. I øjeblikket er jeg samtidig i praktik hos Mofibo, hvor jeg også læser relevante bøger og manuskripter, samtidig med mine egne bøger.

– Hvis du læser mere end én bog, hvordan bestemmer du så, hvornår du skal skifte mellem de pågældende bøger?

Jeg prøver at få ‘pligtlæsningen’ overstået først, dvs lektier og andet. Derefter kan jeg så læse mine egne bøger i ro og mag. Hvis jeg er i gang med en novellesamling eller lignende samtidig med en anden bog, læser jeg ud fra, hvad jeg har lyst til i øjeblikket.

– Skifter du bogmærke undervejs i en bog?

Nej, det har jeg aldrig gjort. Faktisk har jeg aldrig gået specielt meget op i det med bogmærker. Jeg plejer bare at bruge, hvad jeg lige har liggende, som fx. en togbillet eller en kvittering fra netto.

– Hvor opbevarer du bøgerne, du er i gang med at læse?

På mit natbord, i min taske, i hånden eller på skrivebordet. Jeg plejer altid at have en bog med mig, så når jeg ikke læser i den, ligger den som regel i en af mine tasker. Derfor er det også vigtigt, at jeg altid har en taske, hvor der er plads til bøger!

– Hvad tid på dagen bruger du mest tid på at læse?

I øjeblikket læser jeg meget i toget mellem Odense og København. Altså om morgenen og om eftermiddagen, men generelt set er det meget forskelligt. Jeg er også rigtig glad for at læse om aftenen.

– Hvor længe læser du typisk ad gangen?

Dette er ofte meget forskelligt, da jeg læser når jeg har tid til det. Jeg har det dog bedst med at læse mindst én time af gangen, så jeg ikke hele tiden skal huske, hvor jeg er nået til.

– Læser du indbundne bøger med eller uden smudsomslag?

Uden! Jeg synes virkelig smudsomslag kan være irriterende, og de forbliver pænest, hvis jeg tager dem af, mens jeg læser bogen.

 – Hvilken stilling læser du oftest i?

Liggende i sofaen eller siddende i et tog. Jeg læser aldrig ved et bord. Jeg synes ikke det er afslappende, og for mig er læsning i lig med afslapning.

– Tager du bogen/bøgerne med dig, når du skal noget?

Ja, altid! Eller min tablet, hvis jeg er i gang med at læse en ebog.

– Hvor ofte opdaterer du din Goodreads status på bøger, du er ved at læse?

Når jeg starter på en bog, og når jeg har læst den færdig.

– Hvem er den/de næste til at lave dette tag?

Jeg synes Karina fra Crossing Journeys skal være den næste til at besvare spørgsmålene 🙂

PSX_20140506_103819

2 Comments

  1. Rigtig hyggeligt, at læse med om dine læsevaner! Tak for tagget, søde 🙂

  2. Selv tak, glæder mig til at se, hvad du svarer 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *