Tema# 55 – Forberedelser til Read-A-Thon

Posted by on apr 21, 2016 in Events, Tema | 12 comments

PSX_20160420_160914

På lørdag er det atter tid til Deweys halvårlige Read-A-Thon, og jeg glæder mig allerede. Faktisk har jeg glædet mig lige siden det sidste Read-A-Thon, som var i oktober sidste år. Der er en helt speciel stemning i bogbloggerland, når der afholdes Read-A-Thon. De fleste af os sidder limet til sofaen med en bunke bøger og bjerge af lækre snacks. Vi deler vores døgn med hinanden, og det er simpelthen så hyggeligt. Til på lørdag har jeg forberedt en lille bunke bøger, som jeg virkelig glæder mig til at læse.

“Asylum Novellas” af Madeleine Roux,

“Hr. Penumbras Døgnåbne Bogbutik” af Robin Sloan,

“The Girl who soared over Fairyland and cut the moon in two” af Catherynne M. Valente

“Efter Midnat” af Stephen King.

Alt i alt en læseliste på 1568 sider. Jeg plejer at læse mellem 1100 og 1200 sider, så jeg regner bestemt ikke med at læse alle bøgerne færdige. Jeg vil dog gerne op på minimum 1200 sider, så jeg kan slå min egen rekord fra sidste gang på 1116 sider. Samtidig har jeg planer om at slå mig løs i min lokale bland-selv-slik butik, så jeg er sikker på, at jeg ikke går sukkerkold undervejs. Jeg tror, at jeg vil starte med at læse “The Girl who Soared over Fairyland and cut the moon in two”. Jeg synes Valentes serie er så sød, og jeg glæder mig til gense September når klokken slår 14:00. Derefter vil jeg læse “Asylum Novellas”. Jeg knuselsker Asylum serien, og jeg har virkelig taget fat i min egen krave et par gange, da jeg virkelig gerne ville vente med at læse bogen til Read-A-Thon. Denne bog er nemlig den sidste lille bonusbog i serien, og når jeg er færdig med den, har jeg læst dem alle sammen. Jeg håber dog, at Stephen King kan opmuntre mig lidt, for jeg har nemlig tænkt mig at læse den første novelle i “Efter Midnat” når mørket træder frem, og klokken har slået 24:00. Det kan kun være passende. Jeg ved ikke, om jeg vil læse alle novellerne på én gang, men jeg regner med, at jeg vil læse “Hr. Penumbras Døgnåbne Bogbutik” på et eller andet tidspunkt om søndagen.

I kan følge mig her på bloggen på lørdag, hvor jeg vil opdatere bloggen løbende.

I kan ligeledes følge mig på Instagram under @miakrone og på Twitter under @readerswall

Skriv gerne i kommentarfelten herunder, hvor jeg vil kunne følge jer. Jeg glæder mig til at dele mit løsedøgn med jer!

PSX_20160420_160747

12 Comments

 1. Valente skriver så fint! Jeg har dog kun fået læst den første bog i serien, men de andre står fint på hylden og venter til den rette tid kommer. Jeg har aldrig læst noget af Stephen King, da jeg altid har gået med den forestilling om, at hans bøger var alt for uhyggelige, men måske jeg skal give ham en chance på et tidspunkt.
  Glæder mig til at følge med i dit læsedøgn <3 :0)

 2. Du går virkelig glip af noget mht Stephen King. Han er helt klart en af mine yndlingsforfattere, men jeg er jo virkelig også glad for horror og uhygge 😀 Jeg glæder mig også til at følge med dit døgn! 🙂

 3. Readathon er seriøst et halvårligt højdepunkt! Jeg skræmmer mig selv lige meget hver gang, over hvor lang tid i forvejen, jeg begynder at spekulere i det, haha. Har selv sat en lille bunke sammen, som jeg glæder mig til læse. Er spændt på at se, om jeg kan holde mig vågen denne gang!

  Er det snart lørdag? 😀
  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Ja, nu må det gerne snart blive lørdag! 😀 Jeg glæder mig virkelig også. Og jeg glæder mig til at se, hvad du skal læse. Og om du kan holde dig vågen 😉

 5. Jeg glæder mig til at følge med i dit læsedøgn! Lige om lidt.. Ih, jeg glæder mig.

 6. Glæder mig til, når du læser King – det er så mange år siden, jeg læste den bog, at jeg har glemt det meste af handlingen 🙂

  Pøjpøj på lørdag – ser frem til at følge dig!

 7. Åh, Fairyland-bøgerne <3 Det er altid en skøn idé til readathon!

  Jeg glæder mig meget – også til at klikke forbi herinde 🙂

 8. Ida – Jeg glæder mig virkelig også 😀

 9. Den lille bogblog – Jeg glæder mig også til at dykke ned i Kings noveller! Det er nok den bog, jeg glæder mig mest til 🙂

 10. Rikke – Ja Fairyland bøgerne er virkelig fine! Jeg ser frem til at læse mere om September 🙂 Og jeg ser frem til at følge dig og alle de andre bloggere – det er så hyggeligt 🙂

 11. Uden selv at havde læst den, så er jeg sikker på, at “Hr. Penumbras Døgnåbne Bogbutik” af Robin Sloan vil være rigtig god til readathon. Men i det hele taget virker din stak ret god – og ikke mindst som om, der er lidt til enhver smag, du skulle have i løbet af døgnet 🙂

 12. Jeg har virkelig også prøvet at forberede en god bunke 🙂 Og så er de alle sammen forholdsvise korte og overkommelige – det er altid en god ting 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *