Tema# 50 – Ønskeliste på AliExpress.com

Posted by on nov 23, 2015 in Højtider, Tema, Tips | 6 comments

I sommers skrev jeg et indlæg, om mange af de boliglige herligheder, jeg havde fundet på Etsy.com. Nu er der efterhånden ikke længe til jul, og jeg har derfor fundet en masse nye ønsker frem. Denne gang, er det hjemmesiden AliExpress.com, jeg er gået en smule amok på. Min familie og venner er nemlig trætte af, at jeg altid kun ønsker mig bøger i gave, så på denne måde kan jeg måske få fremskaffet mig nogle fine litterære pakker, som ikke nødvendigvis er bøger. Ellers kan man jo altid foreære sig selv en lille pakke, eller to.

Free-Shipping-1PC-Black-Golden-Classic-Vintage-Plaid-Faux-Leather-Framed-Notebook-Diary-Journal.jpg_350x350

Den første gaveidé, jeg har fundet på AliExpress er disse overdådige notesbøger. Jeg synes begge farver er rigtig flotte, men den mørke kalder virkelig på mig. Kontrasten mellem den mørke farve og det kobberfarvede aftryk på forsiden er virkelig smukt. Jeg har længe ledt efter den perfekte citatbog, som jeg kan fylde med alle de citater, der på en eller anden måde har fanget min opmærksomhed på en særlig måde. Lige nu har jeg billeder på min telefon, og en post-it bunke liggende på min skrivebord, men citaterne fortjener virkelig langt mere end det. Samtidig vil jeg også gerne have en bog, som jeg kan have liggende i mange år, uden af blive træt af. Derfor har jeg indtil videre ikke ville begynde at skrive mine citater ned. Jeg tror dog, at denne smukke bog, ville kunne blive en meget god kandidat til jobbet.  Den kan findes lige her.

 

European-Vintage-Retro-Diary-Notebook-Journal-Book-Hardcover-Business-Notepad-with-line-Paper-Office-Suppplies-Free.jpg_350x350

Den næste gaveidé, jeg har fundet, er denne lille samling af notesbøger. Selvfølgelig kan man også købe dem separat, men jeg synes virkelig, at de ser fine ud ved siden af hinanden. Der er noget gotisk over dem, samtidig med, at de virkelig er feminine og fine med deres smukke mønstrede forsider. På denne måde minder de mig meget om Barnes and Noble bøgerne, men også om Lindhardt og Ringhofs nye oversættelser af Jane Austens bøger. Fordi bøgerne ikke fylder særlig meget, kan man både have dem stående på hylden, eller med i tasken. Hvis man fx skriver noter i hånden, kunne jeg fint forestille mig, at man kunne bruge en af bøgerne til hvert fag, man har i skolen. For mit mit vedkommende tror jeg nu, at jeg vil bruge dem til at holde styr på, hvad jeg udgiver å min blog. Fx kunne jeg skrive tema ideer ned i én af dem, og en liste over manglende anmeldelser i en anden. Bøgerne kan findes lige her.

She-is-too-fond-of-Books-quote-pendant-book-pendant-book-lover-s-gift-book-jewelry.jpg_350x350

Jeg tror, at de fleste bogelskere er bekendt med halskæder i stil som denne. I hvert fald de kvindelige af slagsen. Halskæderne findes i et utal af afskyninger, og det er for mit vedkommende næsten umuligt at besøge AliExpress.com eller Etsy.com uden at klikke en enkelt en mere hjem. De findes både med citater, faverige billeder af smukke bogrygge og med portrætter af de klassiske forfattere. De kan bestilles hjem for den nette sum af 5 $, og kvaliteten er faktisk overraskende god. Jeg var en smule nervøs for, at de sølvfarvede smykker ville blive rustfarvede med tiden, men det er ikke sket med nogle af mine endnu. Jeg er enormt glad for alle mine litterære smykker, og jeg tør godt at sige, at man kan finde et smykke for en hver smag, da der er citater fra de fleste klassiske værker. Dette citat fra “Little Women’ er en af mine personlige favoritter. Smykket kan findes lige her.

1pc-iron-bookend-books-supporting-frame-bookend-iron-shelf-supplies-book-shelf-metal-book-end.jpg_350x350

Som jeg før har nævnt, har jeg efterhånden en lille fin samling af bogstøtter. Der er et eller andet ved dem, der virkelig tiltaler mig, og det er derfor også en af de ting, jeg først går på udkig efter, når jeg ankommer til et loppemarked. De moderne bogstøtter siger mig ikke så meget, men de lidt vintage agtige nogle af slagsen, synes jeg virkelig er smukke. De kan pynte på en hver bogreol, og hvis man som mig også godt kan lide at have lidt luft på reolerne, er de også enormt praktiske. Disse bogstøtter minder mig lidt om nogle jeg har i forvejen, men designet er en smule anderledes. Som vist på billedet, tror jeg, at jernfarven vil passe perfekt til gamle antikke bøger, og jeg kan næsten forestille mig, hvor hyggeligt det vil se ud. Bogstøtterne kan findes lige her.

Jeg håber, at jeg har kunne inspirere jer en smule med min lille ønskeliste. For god ordens skyld, må jeg også hellere lige nævne, at dette ikke er et sponsoreret indlæg, men at jeg blot virkelig holder meget af AliExpress.com.

6 Comments

  1. Sikke nogle fine ting, og god inspiration til ønskelisten – min familie brokker sig også altid over at der kun er bøger på 😉
    Og tak for at du lige mindede mig om AliExpress! Har brudt min hjerne det sidste stykke tid med hvad det nu var den hed, for det er godt nok længe siden jeg sidst har kigget derinde 🙂

  2. Skønne skønne ting at ønske sig. Jeg elsker flotte notesbøger, men det er sjældent jeg får skrevet noget i dem, for jeg har en tendens til at gemme dem til noget specielt, som jeg ikke rigtig ved hvad er og derfor kommer de ofte bare til at ligge ubrugte.

    Når du handler på Etsy og AliExpress er tingene så altid den kvalitet du forventer eller føler du dig nogle gange snydt?

  3. Karina – Haha, det kender jeg alt for godt! Jeg har tilføjet siden til mine favoritter, så jeg ikke glemmer den igen 😉

  4. Bach – Nogle af dem er virkelig også så smukke, at man næsten ikke kan nænne at skrive i dem. Kvaliteten er for det meste okay. Nogle gange kan billederne godt snyde en smule. Fx ville jeg aldrig købe tøj derinde. Min veninde købte nogle kjoler, og det var langt fra, hvad billedet havde lovet. De ting jeg har købt derinde, har dog været okay 🙂

  5. Tak for tip om siden. Vil så gerne købe fine ting online, men tør sgu aldrig rigtig. Måske den her bliver den der bryder isen 🙂

  6. Jeg er efterhånden ret tryg ved de fleste netburtikker. I hvert fald dem jeg kender. Det eneste negative jeg har oplevet ved denne side er, at leveringsiden godt kan være lidt lang. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *