Read-A-Thon – En løbende opdatering

Posted by on okt 17, 2015 in Events | 52 comments

PSX_20151017_135226

PSX_20151017_181614

13:55 Så er det nu det sker, allesammen! Det er endnu en gang blevet tid til det halvårlige Read-A-Thon, og jeg er så meget klar til at læse i de næste 24 timer. Traditionen tro i bogbloggerland, har jeg endnu en gang valgt at lave en løbende opdatering, hvor jeg de næste 24 timer vil beskrive mine læseoplevelser. God læselyst!

17:04: Der er nu gået tre timer, og jeg er næsten færdigmed med “Frankenstein”. Jeg har dog lige løsrevet mig fra den fantastiske bog, så jeg lige kan nå at følge lidt med hos jer andre. Kan I lide jeres første bog? 🙂

18:17: Jeg har vendt den sidste side i “Frankenstein”. Jeg bliver virkelig aldrig træt af den bog, og jeg nød mit gensyn med den. Det er så sjovt at tænke på, hvad der blev opfattet som uhyggeligt i dens samtid, og hvad der bliver opfattet som uhyggeligt nu. Nu vil jeg gå i gang med “Perfume”, som nok er den bog, jeg har glædet mig mest til at læse! Jeg har nu læst 207 sider.

20:12: Aftenmaden er spist, og hunden er luftet. Jeg er nu klar til at fortsætte min læsning af “Perfume”. Indtil videre synes jeg virkelig, at det er en fantastisk bog, selvom den er på grænsen til decideret klam. Helt perfekt er den dog, til en kold og våd efterårsdag som denne, og så passer den jo perfekt ind i mit Halloween tema!

22:55: Jeg har læst “Perfume” færdig, og jeg må indrømme, at jeg havde regnet med, at jeg ville være mere begejstret. Den startede ud så perfekt, men jeg synes den blev enormt langtrukken, og det ødelagde det ellers formidable plot ret meget. Jeg har dog stadig i sinde at se filmatiseringen snarrest. Nu vil jeg spise mig en lille Halloween kage (Ja, de findes), og så vil jeg påbegynde min læsning af Du Mauriers “The Birds and other stories”. Jeg har tårnhøje forventninger, så er spændt på at se, hvad jeg ender med at synes om den. Jeg har nu læst 470 sider.

02:00: Jeg er næsten færdig med min tredje bog, men mine øjne er nu så trætte, at jeg bliver nødt til at tage en lille lur. Vi ses igen, om et par timer!

06:53: Så er jeg igen i gang med at læse. Jeg er færdig med min tredje bog lige om lidt, og så er den tid til morgenmad! Hvordan går det hos jer? Sover I? 🙂

08:35: Så er den sidste side i “The Birds and other stories” vendt, og jeg er virkelig begejstret. Det var den perfekte bog til de trætte timer, og jeg nød at læse hver enkelt novelle i den lille samling. Jeg må dog indrømme, at jeg generelt var ret forvirret over slutningen i de forskellige noveller. På den måde passede de fint sammen alle smamen, og med Du Mauriers kendte twist af uhygge og mystik, var det endnu en perfekt Halloween bog. Jeg vil straks gå i gang med den næste bog i rækken, som er “Logbog fra et Livsforlis” af Erik Valeur. Jeg har nu læst 712 sider.

12:57: Vi er nu på vej ind i den sidste time, og jeg tvivler lidt på, at jeg når at læse min fjerde bog færdig. “Logbog fra et livsforlis” er dog utrolig spændende, så jeg læser den nok færdig i dag alligevel. Hvordan går det med jer? 🙂

14:00: Så er det slut for denne gang. Jeg er 35 sider fra at være færdig med min fjerde bog, og 108 sider fra at slå min egen rekord. Det er en smule ærgerligt, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg håber i alle sammen har haft et lige så fantastisk døgn som mig, og jeg glæder mig til at læse med jer igen til foråret! Nu vil jeg have mig en tiltrængt lur. Jeg fik i alt læst 1116 sider. 

PSX_20151017_201045

PSX_20151017_225036

PSX_20151018_140014

52 Comments

 1. Hyggeligt med et horror-ish tema til årstiden. Rigtig god læselyst!

 2. God læselyst til dig også! 🙂

 3. Rigtig god læselyst, jeg glæder mig til at følge med! 😀

 4. Rigtig god læselyst, og spændende at følge med i hvad du kommer til at læse. 🙂

 5. God læselyst til dig også! 😀 Jeg glæder mig til at følge med

 6. ÅHHH, du har chips og dip! Jeg dør lidt af misundelse! :O

  Men jeg glæder mig til at læse med.. Selvom du gør mig sulten 😉

 7. Oooh! Starter du med Frankenstein? Det er jo en rigtig skøn klassiker 🙂

  God læsning!

 8. Den lille bogblog – ja, jeg er startet med den, og den er nemlig bare skøn!

 9. Rikke Simonsen – Hahaha, ja det er virkelig lækkert. Til gengæld har jeg spist så mange, at jeg næsten har kvalme 😀

 10. Louise H – I lige måde, det er et af årets højdepunkter for mig!

 11. Michelle – God læselyst, jeg følger med hos dig! 🙂

 12. Karina – God læselyst til dig også, det bliver smadderhyggeligt!

 13. Caroline – Tusind tak, jeg glæder mig til at følge dit døgn! 🙂

 14. Karin – ja, jeg må jo tage en hver undskyldning jeg kan finde for at dedikere min læsning til horror 😀

 15. “Frankenstein”passer så godt ind til årstiden:0) Håber, at du syntes om den! Jeg er ved at være halvejs gennem “Tine”, der er spændende, men en lille smule tung med de synderjyske dialekter. God Readathon til dig, og glæder mig til at følge med i dit læsedøgn:0)

 16. Åh, Frankenstein. Den er SÅ god jo!

 17. Karina – ‘Tine’? Er det Herman Bang? Det lyder i hvertfald sådan, med de dialekter der 😀

 18. Rikke – Jaa, den er! Jeg kan læse den igen og igen!

 19. Sikke en god bog at starte med – den er jo fantastisk!
  Og “Perfume” synes jeg er endnu mere vidunderlig – den er bare så anderledes og creepy på den helt rigtige måde 🙂 God fornøjelse!

 20. Frankenstein er fantastisk! Jeg glæder mig til at læse din vurdering af Perfume – jeg har haft den stående på hylden alt for længe, men er bare ikke kommet om ved den endnu. God læselyst! 😀

 21. Camilla – Jeg er virkelig også begejstret for “Perfume” indtil videre! Jeg glæder mig til at se, hvordan det ender!

 22. Stine – Jeg er langt fra igennem “Perfume”, men indtil videre, synes jeg virkelig den er god!

 23. …. Nu endte vi altså også med at købe dip til vores chips. I BLAME YOU 😀

 24. Jeg må altså have fingrene i ‘Frankenstein’ – jeg må, må, MÅ!
  Dejligt at du nyder bøgerne du har fingrene i! <3

 25. Ja, det er Herman Bang. Ham vil jeg til, at læse noget mere af. I “Tine” har han en tidlig modernistisk skrivestil, som jo egner sig godt til vores kære fag med Mogens. Men Bangs beskrivelser i romanen er meget realistiske og skriver den historiske baggrund frem på en meget overbevisende måde. Håbet at din læsning går godt:0)

 26. Jeg kan også huske jeg blev overrasket over hvor lidt uhyggelig Frankenstein rent faktisk er.
  Men set i datidens øjne var den jo helt vildt uhyggelig fordi teknikken gjorde det muligt at skabe et sådan kreatur, eller hvad man nu skal kalde det.

 27. Rikke – #Sorrynotsorry 😀

 28. Malene H – Ja, gør det!

 29. Karina Petersen – Den lyder god, men jeg kan nu virkelig også godt lide Bang, den kære mand!

 30. Michelle – Ja, det er ikke meget uhygge over den. Heldigvis er den dog fantastisk på så mange andre planer 🙂

 31. Sikke meget du får læst! 😀

  Hmm… Mon det snart er tid til chips og dip?

 32. Jeg er spændt på at høre din mening om ‘The Birds’ 🙂

  Lige nu sidder jeg og gaber – tror jeg snart bliver nødt til at se dyner.

 33. Rikke Simonsen – jeg er faktisk lidt bagud i min ‘plan’, så jeg håber på at få læst lidt mere i morgen 😀

 34. Den lille Boblog – Jeg er næsten færdig, og indtil videre, er jeg meget tilfreds!

 35. Jeg planlægger også at læse du Maurier som det næste. hendes noveller er altid så overraskende og svære at slippe.

 36. Vi hygger med chips og dip NU! Tænker på dig, haha sov godt!

 37. Anne Nikoline – Jeg er rørende enig, hendes ord er fortryllende!

 38. Rikke – Jeg er netop vågnet. Jeg er mere lyst til slik og kage end morgenmad 😀

 39. Åh, det er så godt med en lille lur:0) Jeg fik mig også et par timer – skønt! Nu vil jeg læse lidt mere i Pullmans eventyrsamling 😀 Hvad skal du til, at læse nu?

 40. Karina, Pullman er virkelig fantastisk! Jeg er netop gået i gang med “Logbog fra et livsforlis” af Erik Valeur 🙂

 41. Jeg tog lige en lur her til morgen og er nu klar til slutspurten! 😀

 42. Sejt, at du har fået læst så mange sider! 😀 Held og lykke i de sidste timer! 🙂

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

 43. Malene – Det er jeg også! 🙂

 44. Caroline – Tak, og i lige måde! 🙂

 45. Håber du får en god afslutning på læsningen – nu vil jeg skynde mig ind til min bog, så jeg også kan læse den sidste halve times tid 🙂

 46. Den lille bogblog – Jeg fik i hvert fald læst hurtigt haha!

 47. Tak for et hyggeligt læsedøgn!

 48. Tak fordi jeg måtte følge med i dit læsedøgn – det har været så hyggeligt! 😀

 49. Sikke meget du fik læst, og ærgerligt, du ikke lige nåede din rekord!

 50. Rikke – Selv tak!

 51. Malene – Selv tak, det var virkelig hyggeligt ja!

 52. Bente – Ja, det var lidt surt, men håber på at slå den næste gang! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *