Tema# 43 – Boglykke på Etsy.com

Posted by on jun 19, 2015 in Tema, Tips | 6 comments

Som altid, har jeg svært ved at holde mig fra internettets mange fristelser, når jeg har eksamener. Det er en virkelig rar og glædelig overspringshandling, der ofte bunder ud i en meget lang ønskeliste. Denne gang har jeg kastet mange længselsfulde blikke til Etsy.com, hvor man virkelig kan finde mange fine ting til en bogelsker. Her er nogle af tingene fra min ønskeliste.

il_570xN.669326940_agb6

 

Den her halskæde bestilte jeg hjem med det samme. Jeg kunne ikke lade være. Hvor er den altså bare flot, og lige mig! Den kan findes her.

il_570xN.608027181_qb6a

Er dette ikke bare verdens fineste billede? Dette er mit yndlingscitat fra Alice in Wonderland, og jeg drømmer om at have en hel række af billeder, som dette hængende. Det kan findes her.

il_570xN.737386780_2ofd

Jeg tror nok, disse notesbøger er noget af det mest fortryllede jeg nogensinde har set! Jeg synes virkelig de er fantastiske, og hvis det ikke var fordi, at jeg havde et hav af notesbøger i forvejen, havde jeg bestilt dem med det samme! De kan findes her.

il_570xN.496594329_g9e0

Æsker som denne virker altid lokkende på mig. De er så hyggelige at have liggende, og samtidig er de virkelig gode til  småting, der altid bare ligger og flyder. Den kan findes her.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg. Jeg får intet ud af at linke til Etsy’s hjemmeside, og derfor er meningerne om deres produkter mine egne.

6 Comments

  1. ÅHH, de notesbøger er jo AMAZING. Tusind tak for tip 😀

  2. JA! selvtak 🙂

  3. Etsy er virkelig skøn og fristende! Jeg har også et hav af fine, boglige ting på ønskelisten derinde. Især også de forskellige billeder med Alice, har jeg kigget meget på. 😀

  4. Ja de er virkelig også fine! 🙂

  5. Sikke nogle virkelig fine ting du har fundet 🙂 Er virkelig fin med notesbøgerne, men nu har jeg også en generel svaghed for netop notesbøger 🙂

  6. Det har jeg netop også 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *