Tema# 39 – Nyt på bogreolen #8

Posted by on apr 15, 2015 in Nyt på bogreolen, Tema | 16 comments

PSX_20150414_181426

Det er faktisk længe siden, at jeg har købt en af de helt store bogpakker. Dette skyldes, at jeg har gemt mine penge til at købe flere bøger til min Barnes & Noble Leatherbound Classics samling. Jeg elsker de smukke bøger fra samlingen, og samtidig har jeg ikke rigtigt manglet læsestof. Jeg besluttede mig derfor for at bruge mine penge på at købe flere af dem, og jeg er virkelig glad for mit valg. Jeg har nemlig fået en del flere til samlingen her for nylig. Som altid har jeg lavet en liste over hvilke.

“Alice’s adventures in Wonderland and other stories” af Lewis Caroll

– Ihh, hvor jeg dog knuselsker denne udgave af Alice in Wonderland. Findes der nogen smukkere bog end denne? Jeg er så vild med det lyserøde design på bogen, og selvom jeg ejer flere udgaver af bogen i forvejen, kunne jeg slet ikke lade være med at købe endnu en. Den er bare så fin.

“Dracula” af Bram Stoker” 

– Hvis jeg ikke ejede denne smukke udgave af en af mine yndlingsklassikere, så ville jeg dø som en ulykkelig kvinde. Det kommer heldig ikke til at ske nu, for nu har jeg endelig fået den købt, og jeg glæder mig utrolig meget til at genlæse bogen i denne smukke udgave.

“Frankenstein” af Mary Shelly

– Endnu en af de bøger, jeg som horror fan simpelthen bare måtte eje. Nu står Frankenstein og holder Dracula i hånden på min boghylde, og jeg er lige ved at boble over at ren boglykke, når jeg kigger på dem.

“Grimms Complete Fairytales” af brødrene Grimm

– Vi kender alle sammen en stor del af brødrene Grimms eventyr i forvejen. Walt Disney har nemlig været så flink at filmatisere rigtig mange af dem, i form af de kendte Disneyfilm. Dog er det ikke mange der ved, at evnetyrene faktisk ikke altid foregår som på filmene, og i sær er slutningerne ofte lavet om til en mere børnevenlig udgave. Jeg glæder mig til at læse de originale eventyr!

“The Adventures of Huckelberry Finn And Other Novels” af Mark Twain

–  Selvom “Huckelberry Finn” er en rigtig stor klassiker, så har jeg aldrig fået den læst. Sidste år læste jeg nogle af Mark Twains festlige fortællinger, og jeg synes de var rigtig morsomme. Jeg håber, at denne finurlige historie vil være ligeså underholdende.

“The Complete Sherlock Holmes” af Sir Arthur Conan Doyle

– Jeg har læst en lille brøkdel af historierne om mesterdetektiven Sherlock Holmes, men jeg har aldrig eget dem alle i en kronologisk rækkefølge, og derfor har jeg altid tøvet med at læse videre. Det gør jeg endelig nu, og jeg ser frem til de kolde efterårsdage, hvor jeg vil begive mig ud på endnu flere gåder med Mr. Holmes.

Har I fået købt nogle nye bøger for tiden?

PSX_20150415_083731

 

16 Comments

 1. De er simpelthen bare så fantastisk smukke de bøger. Har selv kun fået købt to indtil videre, men skal helt klart have flere i løbet af tiden. 🙂

 2. De er virkelig smukke ja! Min samling har også langsomt vokset sig større og større 😀

 3. Jeg elsker de originale Brødrene Grimm og håber sådan at kunne tilføje “Grimms Complete Fairytales” til min bogsamling, når jeg skal til USA til efteråret. 😀

 4. Uhh, USA er et farligt sted at købe bøger! I sær på grund af for meget vægt på kufferten! 🙂

 5. En imponerende stak bøger – og så flote! Frankenstein og Dracula er nogle af mine yndlingsbøger – er pt. ved at gen’læse’ Dracula – hører den på lydbog med min kæreste 🙂

 6. Ej hvor sjovt, lyder Dracula ikke meget underholdende på lydbånd? Jeg kan ikke forestille mig, at den dystre stemning er så nem at fange hehe 😀

 7. Åh, en yndigfin og skøn stak du har hevet hjem! 😀 Jeg er vild med dem alle, men især med Alice udgaven! En smuk udgave af en fantastisk bog jo! 🙂

 8. Jeg elsker dem allesammen så højt!

 9. Det kan jeg godt forstå – B&N-bøger er også meget smukke ♥
  Jeg har ikke købt bøger i denne måned, men jeg overvejer at købe et par fra Folio i maj 🙂

 10. Åh, Folio bliver helt sikkert også mit næste offer! 😀

 11. Åhhh, SÅ mange smukke bøger! Heldige dig altså! 😀

 12. Jeg er også rigtig glad for dem 😀

 13. Jeg elsker B&N. Det er så dekadente og overdådige bøger med alle de detaljer. Åbningssiderne i Grimm’s tager altid pusten helt fra mig. Så smukke.

 14. Jeg vil give dig helt ret, de er noget af det smukkeste der findes!

 15. Åh de er bare så smukke! Elsker Barnes and Nobles læderindbunde bøbger, er stadig overrasket over, at så pæne bøger kan være så billige. Jeg håber også snart at kunne udvide min samling 🙂

 16. Ja de er heldigvis ikke særlig dyre. Ikke sammenlignet med mange af de andre mærker i hvert fald. Jeg tror aldrig jeg bliver færdig med at samle dem ind 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *