Min nye bogreol

Posted by on jan 23, 2015 in Bogskønhed, Tags, Tips | 10 comments

IMG_20150104_192249

Michella fra Sort Tale og Ida fra Mit Superego har lavet en ny fælles udfordring i bogbloggerland. Den går ud på, at vi skal vise, eller beskrive vores bogreoler. Da jeg lige har tilføjet en ny reol til min samling, er dette en glimrende mulighed for at vise min nye skat frem. Der var blevet lidt trængt på den anden reol, så derfor tog jeg et smut til Ikea og købte en mere af samme slags. Nu er der godt nok blevet lidt trængt på mit kontor, men det er der ikke noget at gøre ved. Det vigtigste er, at der er plads til alle mine bøger!

Det jeg elsker allermest ved mine bogreoler er, at de er blevet så rummelige. Før så min ene bogreol alt for proppet ud, og det var svært at holde den pæn, da jeg blev nødt til at proppe bøger ind, hvor de kunne være. Det var ærlig talt ikke særlig pænt. Nu er de meget mere luftige, og der er sågar blevet plads til nogle af mine yndlings pynteting. Fx har jeg på en af hylderne en gammel skrivemaskine stående. Jeg fandt den på et loppemarked, og købte den med det samme. Den er simpelthen så fin, og den passer bare så godt ind i min stil. Ligeledes har jeg min mormors gamle pendul-ur stående på en anden reol, og den er på samme vis med til at opretholde den lidt mere ‘gammeldags’ stil, jeg kører på mit kontor.

PSX_20150123_191615

Mine Barnes and Noble udgaver er de smukkeste bøger i min samling. Jeg knuselsker dem alle sammen, og de lyser hele min bogreol op. Nu har jeg heldigvis fået plads til endnu flere!

PSX_20150123_191726

PSX_20150123_191949

Hvordan har I opdelt Jeres bøger? Og har I også været nødt til at foretage en lille udbygning til Jeres bogreoler?

10 Comments

 1. Wow en flot bogreol med masser af gode bøger! Jeg har ikke plads til at udvide min bogreol i øjeblikket, så mine bøger står i to lag i mine to reoler, og så er der alle de bøger, der er gemt væk i kasser. De står ikke i orden, men bøger af samme forfatter, samme serie eller udgave f.eks. Barnes and Noble bøgerne står side om side 🙂 Ønsker sådan at få plads til alle bøgerne engang!

 2. Bogreoler er virkelig noget af det smukkeste der findes! Jeg tror også jeg kommer til at skulle udvide endnu en gang, hvis min købemani fortsætter som den gør nu 😀

 3. Hvor ser dine reoler godt ud. jeg elkser at snage i andre folks bogreoler og se hvilke bøger de læser. Din antikke skrivemaskine er en så fin detalje 🙂

  Jeg er også i processen med at skulle have en ny reol. Der er ved at vokse to bunker bøger frem på hver side af den nyværende reol og det ser ikke så pænt ud, sam at det er a pain in the a.. at skulle finde en bog frem, for det er selvfølgelig altid den der ligger nederst jeg skal bruge 😉

 4. Mange tak, jeg er også rigtig glad for mine reoler 😀 Åh, ja det vil jeg godt tro. Så bliver det hurtigt en roddet affære 🙂

 5. Det ser virkelig fint og hyggeligt ud 🙂

 6. Mange tak 🙂

 7. Du har en utrolig flot bogreol. Ville gerne være lige så organiseret 🙂

 8. Mange tak, jeg elsker også at kigge på den, man kan ikke blive andet end glad 😀

 9. Hvor ser det bare godt ud! Og hvor er du dog god til at sætte dine bøger pænt. Hos mig står de en hel del mere hulter til bulter, haha 😀 Men reolplads nok er et must.
  PS. Skrivemaskinen er SÅ fin!

 10. Haha, jeg er MEGET emsig med mine bøger! Mange tak 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *