Tema#29 – Nyt på bogreolen# 6

Posted by on dec 2, 2014 in Nyt på bogreolen, Tema | 10 comments

 

PSX_20141202_092705

Endnu en gang har jeg indsamlet nok nye bøger til at lave endnu en slags af disse indlæg. Hvilket faktisk ikke er så godt, da det kun er en måned siden, jeg gjorde det sidst. Oh well, det er vel snart jul. Desuden så har der endnu en gang været helt utrolig mange gode tilbud at finde på diverse webshops, og så er jeg i øvrigt blevet tilbudt et plusmedlemsskab til Saxo.com, som jeg jo på ingen måde kunne takke nej til. Jeg får også læst rigtig mange bøger for tiden, og da året snart er omme, synes jeg det er helt okay lige at forkæle sig selv lidt ekstra, især når det kommer til bogkøb.

“The sleeper and the Spindle” Af Neil Gaiman

– Da jeg så denne smukke bog hos Bachs bøger, vidste jeg bare, at jeg også måtte eje den. Jeg elsker som bekendt nyfortolkninger af eventyr, og når Neil Gaiman er indblandet, kan det bare ikke være andet end godt. Så vidt jeg har forstået, er det en lille fin nyfortolkning af tornerose og snehvide, og så ser bogen meget gotisk ud. Jeg glæder mig!

“Sanctum” Af Madeleine Roux

– “Sanctum” er andet bind i Madeleine Rouxs horror serie, hvor “Asylum” er første bind. Jeg har endnu ikke læst “Asylum”, men da jeg så denne bog på udsalg, tænkte jeg, at så måtte det enten briste eller bære. Ud fra bøgernes samlede anmeldelser, er jeg dog rimelig sikker på, at de vil falde i god jord hos mig.

“My true love gave to me” Af Stephanie perkins m.f 

– Denne bog er noget af det fineste og mest feminine, jeg længe har set. Både inden i og uden på. Bogen består af 12 julefortællinger, skrevet af nogle af de mest kendte og anerkendte chick-litt forfattere der findes. Samtidig er den virkelig smuk med sin sarte lyseblå og guld forside, og de meget lyserøde sider. Michella og jeg har planlagt at læse en fortælling hver anden dag i december, og I må meget gerne gøre os selskab, hvis I har lyst. Vi bruger hashtagget #Mytruelovegave på Twitter og Instagram.

“The Winther Ghosts” Af Kate Mosse

– Kate  Mosse er en forfatter, som jeg længe har ville læse noget af. Hun har skrevet meget forskelligt, men hun skriver vidst meget horror og spænding, og det er jeg jo stor fan af. “Winther Ghosts” var et impulskøb, og egentlig købte jeg den mest fordi, den virkelig så fin ud, og fordi den jo selvfølgelig er skrevet af hende. Jeg har ikke læst så meget om selve plottet, så jeg er meget spændt. Jeg regner med at få den læst i januar, hvor det for alvor er blevet vinter.

“The Snow Child” Af Eowyn Ivey

– Jeg har virkelig haft lyst til at læse denne bog længe. Lige siden sidste vinter, tror jeg faktisk. Jeg har kun hørt godt om historien, og da den er baseret på en vandrehistorie, tror jeg, at jeg vil synes rigtig godt om den. Jeg er dog lidt skuffet over min udgave. Jeg bestilte den i hardback som ‘Like new’ på Amazon, og jeg modtog en gammelt slidt og beskidt biblioteksbog. Øv.

“The Miniaturist” Af Jesse Burton

– Denne bog er endnu et impulskøb. Jeg så bogen på Instagram, og da den virkelig fangede min interesse, undersøgte jeg straks hvad den handlede om, og hvordan dens bedømmelse lå på Goodreads. Da jeg opdagede, at den finder sted i Amsterdam, og at der er en dansk karakter med i bogen, kunne jeg ikke dy mig, og jeg bestilte den hjem med det samme. Jeg har ikke helt planlagt, hvornår den skal læses endnu, men jeg er meget spændt på den!

“The Giver Quartet” Af Lois Lowry

– Jeg blev ellevild, da jeg så, at denne bog var på udsalg hos Bookdepository. Jeg har længe haft bøgerne stående på ønskelisten, men jeg har bare ikke helt fundet de rigtige udgaver. Indtil nu!. Jeg elsker virkelig ideen om samlede værker, så længe det ikke bliver for uoverskueligt. Denne bog er perfekt, da ingen af de 4 fortællinger er speciel lange. Jeg ved stadig ikke helt, om jeg skal læse og anmelde dem alle sammen på en gang, eller en bog af gangen. Hvad synes I ?

“The Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe” Af Edgar Allan Poe

– Kan man andet end at elske Barnes and Noble serien ? Jeg skulle bruge Poes samlede værker til en eksamensopgave, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, hvilken en det skulle være. Jeg elsker at tilføje nye værker til min Barnes and Noble samling, og når jeg så har en god undskyldning for at købe dem, er det jo bare endnu bedre.

“Cloud Atlas” David Mitchell

– Jeg ved egentlig ikke helt hvorfor, jeg købte denne her bog. Jeg har set traileren for filmen, og den så utrolig sci-fi agtigt ud. I hverfald så det ikke ud til, at den ville være noget for mig. Bogen er dog rost til skyerne, og David Mitchell er med denne bog blevet en meget omtalt forfatter. Jeg ved ikke helt, hvornår jeg skal læse den, men det må tiden  vise. I hvertfald håber jeg, at bogen tiltaler mig lidt mere, end filmen så ud til at gøre.

 “The little stranger” Af Sarah Waters

– Åh hvor jeg dog elsker Sarah Waters. Jeg har kun læst to bøger af hende indtil videre, men jeg var virkelig været begejstret for dem begge to. Jeg anede ikke, hvor mange bøger hun egentlig havde udgivet, indtil jeg fandt denne lille samling af farvestrålende paperbacks. Jeg har kun denne ene indtil videre, men jeg håber på at få dem alle sammen en dag.

“A Christmas carol” Af Charles Dickens

– Sidste jul nåede jeg ikke at få den læst, så en genlæsning er efterhånden nødvendig. Denne fortælling har nemlig altid være en stor del af mine juledage. Om enten det har været højtlæsning på sofaen eller tegnefilmen i tv’et, så har jeg altid elsket den. Da jeg så denne fine lille udgave fra Barnes and Noble, kunne jeg ikke lade være med at bestille den hjem. Hvor er den dog bare yndig. Jeg glæder mig til at læse den sammen med mange af jer her i december.

Har I købt nogle nye bøger for nylig?

 

PSX_20141202_092804

 

10 Comments

 1. Jeg har nogle på vej i posten, som meget gerne skulle komme inden ikke for længe. Blandt andet Gaimans, som jeg også slog til da Saxo havde deres Black Friday tilbud, den var for flot og spændende til ikke at gøre det.
  Venter også spændt på My True Love Gave to Me, og så vil jeg forsøge at være lidt med på fælleslæsningen. 🙂

 2. Hvor hyggeligt! jeg glæder mig også til at læse både Neil Gaiman og “My true love gave to me”. Jeg har læst en fortælling indtil videre, og den var virkelig god. Dejligt, at du vil læse med 🙂

 3. Jeg købte lidt bøger med hjem fra London, hvoraf jeg viste halvdelen på bloggen i søndags. Resten er gemt til jul, da de er en selvkøbt julegave, der nu er pakket ind af giveren og venter på at det bliver d. 24. 🙂
  Desuden købte jeg lidt hos Saxo i fredags, som netop er blevet afsendt i dag, så glæder mig til to julefortællinger og en ny serie på hylden. 🙂

 4. Hvor spændende, jeg glæder mig til at se resten af dine bøger. 🙂
  Altså det er også svært at ignorere alle de gode tilbud man kan finde!

 5. Sikke en skøn samling af bøger! Og der er mange smukke imellem. Dem skal du nok blive glad for 🙂

  Jeg købte tre bøger, da Bookoutlet holdt udsalg i sidste uge, så dem glæder jeg mig til at få hjem. Håber at mindst én af dem dukker op inden jul – det er nemlig en julebog 😉

 6. Sikke en vidunderlig stak du har fået dig! Der er bare ikke noget som nye bøger 🙂

  Ang. Giver-bogen, så er hver bog en helt forskellig historie – der er nogle gengangere fra historie til historie, men det er ikke som sådan “sequels”, så jeg synes klart du skal læse dem hver for sig 🙂

  Og så glæder jeg mig til at læse din anmeldelse af “Sleeper and the Spindle”, da jeg nærmest har fingeren på knappen for at købe den 🙂

 7. Camilla – Okay, jamen så tror jeg, at jeg vil læse dem hver for sig! 🙂 Åh, jeg glæder mig så meget til at læse “The sleeper and the spindle” Jeg tror virkelig den er god!

 8. Den lille bogblog – Ja, det kunne da være fedt hvis den kom inden jul så, men mon ikke den gør det ? Jeg krydser fingrer! 🙂
  Og jeg er virkelig glad for alle mine fine nye bøger, der er nemlig ikke noget bedre! 🙂

 9. Ih sikke mange smukke og spændende bøger! 😀

 10. Jeg er virkelig også glad for dem 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *