TBR – Tagget

Posted by on nov 5, 2014 in Tags | 8 comments

PSX_20140603_105647

Jeg er blevet tagget af Bachs bøger, så her får I også lige mine svar på TBR spørgsmålene:

1.) Hvordan holder du styr på din TBR-liste?

Jeg har en fin lille mappe, hvor jeg skriver alle mine litterære lister ned i. I denne mappe har jeg både ønskelister, e-bogs-lister og min lange TBR-liste. Egentlig burde jeg skrive dem alle sammen på min Goodreads konto, men det er bare et projekt jeg ikke lige har haft overskud til endnu 🙂

2.) Er dine TBR bøger mest e-bøger eller print?

Helt klar mest print! Jeg har først lige købt en tablet for en lille uges tid siden, da jeg var træt af at slå en halv regnskov ihjel, hver gang jeg skulle printe lektier ud. Ud over det, fik vi også en virkelig gavmild gave fra Mofibo til bogbloggertræffet, bestående af et gratis abonnement til alle deres e-bøger. Ind til videre har jeg dog kun lagt to bøger på min bogreol derinde.

3.) Hvordan beslutter du hvilken bog du vil læse?

I dette år læser jeg jo som bekendt efter en genre af gangen. Det var en beslutning jeg tog, da jeg havde utrolig mange ulæste bøger omkring jul sidste år. Jeg delte dem ind i forskellige genre, så dem jeg havde haft i evigheder også kunne blive læst. Projektet har fungeret rigtig godt, og jeg har ikke nær så mange ulæste bøger mere. Jeg har jo selvfølgelig også købt bøger løbende, så min planlagte læsning bliver hele tiden reguleret.

4.) Den bog der har været længst tid på din TBR.

Puha. det på være “Åndernes Hus” eller ” Sofies Verden”. Jeg ved ikke hvorfor, men de bliver altid udstemt.

5.) En nyligt tilføjet bog til TBR listen?

Jeg tilfører hyppigt bøger til min TBR liste, og jeg kan se at “The Paying Guests” af Sarah Waters er den jeg har skrevet på sidst.

6.) En bog på fra TBR-listen, der kun er der, på grund af coveret?

Jeg ved ikke om der er nogle der KUN er der pågrund af coveret. Der er så mange bøger jeg gerne vil læse, så jeg har ikke tænkt mig at spilde min tid med en bog der egentlig ikke interesserer mig. Jeg har dog valgt at jeg gerne på et tidspunkt vil eje alle bøgerne i den smukke jubilæums samling fra Margaret Atwood. Samtidig er alle Sarah Waters bøger udgivet i fine og sammenhængende paperbacks, der skriger på at starte en samling

7.) En bog fra din TBR-liste du ikke har planer om at læse?

Dem er der ingen af. Jeg har dog set mig godt og grundig sur på P.D. James, så de to bøger jeg har stående af hende kommer jeg nok først til at læse om meget, meget lang tid.

8.) En endnu ikke udgivet bog som jeg glæder mig meget til at læse?

Helt klart “The Black Reckoning” af John Stevens. Den udgave jeg vil have udkommer først til marts. suk..

9.) En bog som alle andre har læst, som du stadig har til gode?

“The fault in our stars” af John Green. I know, I know, det er fuldstændig skandaløst. Jeg har bare et eller andet flip med, at jeg ikke vil læse en bog samtidig med resten af verden. MEN, den står øverst på listen, efter den bog jeg er i gang med i øjeblikket.

10.) En bog alle anbefaler dig?

Jeg elsker Stephen King, så jeg får mange anbefalinger om hans søn, Joe Hill.

11.) En bog på min TBR-liste som jeg glæder mig særligt til?

“The Fault in our Stars”. Jeg har heller ikke set filmen endnu, da jeg VIL læse bogen først, så jeg glæder mig! jeg glæder mig virkelig også til at læse “Bad Girls dont Die” serien.

12.) Antallet af bøger på min TBR-liste.

I øjeblikket står der 54 på min TBR liste derhjemme, dvs 54 bøger jeg ejer, men ikke har læst endnu. På mine ønskelister står der dog omkring 50 mere. 🙂

Jeg vil gerne tagge Sidsel fra Buch’s Books og Carina fra Cawinaworld 🙂

PSX_20140603_105832

 

8 Comments

  1. Haha nu kommer jeg til at være super træls, men du SKAL altså bare læse Joe Hill! Han skriver virkelig godt! Start med Dødens Jagt, super god! 🙂

  2. Haha, du er skam ikke træls. Jeg har allerede læst dødens jagt, og jeg har lige købt en anden bog af ham 😀

  3. Hvor fedt at du ville være med:) Det var rigtig sjovt at læse dine svar. Jeg er imponeret over at du ikke har flere end 54 bøger på din TBR. Så langt ned kommer jeg vist aldrig.

  4. Jeg har virkelig også kæmpet for at komme så langt ned. Hemmeligheden er, at man bare skal få læst alle de bøger der har stået på hylden længst, så de ikke bare bliver ved med at blive nedprioriteret 😉

  5. Glæd dig til The fault in our Stars!! Den er genial:)

  6. Jeg er lige begyndt på den, har meget høje forventninger 🙂

  7. Jamen jeg er jo håbløst bagud, så har først læst indlægget nu. Men hvor er det fint lige at blive tagget, det er jo også en god andledning til lige at opdatere min liste (og vi eeeelsker jo lister) inden jeg skriver indlægget 😉

  8. Jaa vi elsker lister 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *