Tema#21 – Nyt på bogreolen# 4

Posted by on okt 7, 2014 in Nyt på bogreolen, Projekter, Tema | 10 comments

PSX_20141004_180758

Jeg kan ligeså godt tilstå med det samme.

Jeg har IKKE formået at overholde mit bogkøbe-stop. Jeg ved godt, at jeg jo egentlig ikke måtte købe flere bøger i resten af 2014,  men det blev simpelthen umuligt for mig at overholde. Jeg så bøger alle vegne, som jeg virkelig gerne ville have, og samtidig manglede jeg nogle bøger, i nogle af mine nye yndlingsserier. Da SAXO.dk sendte mig en mail om, at der var 20% på alle deres engelske bøger, kunne jeg derfor ikke stå imod mere. Jeg blev nødt til at købe nogle bøger, for det kunne jo næsten ikke betale sig at lade være. Dagen efter sendte de mig så endnu en mail om, at der nu var 20 % på ALLE deres bøger, engelske såvel som danske, og så røg der altså lige en bestilling mere igennem.

Det gør mig lykkelig at købe bøger, og derfor har jeg ikke i sinde, at udsætte mig selv for endnu et købeforbud igen. Det er mildest talt skrækkeligt, og det kan absolut ikke anbefales.

Her er en liste over mine nye smukke bøger, allesammen købt på SAXO.dk  under deres udsalg.

“The Count of Monte Cristo” Af Alexandre Dumas

– Som de fleste af jer nok ved, er jeg meget begejstret for Barnes and Noble Leatherbound serien, og denne smukke bog er ingen undtagelse. Jeg elsker dens flotte blå farve, og de yndige detaljer. Samtidig er det en historie, der både skulle være morsom og spændende, så jeg ser meget frem til at læse den.

“The Handmaids tale” Af Margaret Atwood

– Margaret Atwood besøgte Danmark i år, og der har efterfølgende været meget omtale af hende, og hendes værker. Jeg har ikke læst noget af Atwood før, så jeg blev ekstrem nysgerrig. Jeg tænkte, at jeg ville starte med at læse det, der nok er hendes mest kendte værk indtil videre, og da jeg samtidig så, at SAXO også lå inde med disse yndige udgaver, skyndte jeg mig at bestille et eksemplar hjem. Bøgerne er desværre en smule dyre, men hvis jeg ender med at kunne lide bogen, tror jeg, at jeg vil samle resten af denne smukke serie ind også. Den kunne simpelthen være så smuk at have stående på reolen.

“Haunted Castles” Af Ray Russel

– Penguin har lavet en virkelig fin samling af de aller mest kendte Horror romaner, og da jeg elsker alt der har med genren at gøre, er disse bøger selvfølgelig ingen undtagelse. Forsiderne har hver sin neon farve, og siderne er farvet sorte, hvilket der får bøgerne til at fremstå endnu mere uhyggelige. Jeg kender ikke så meget til Ray Russel endnu, så jeg glæder mig til at læse nogle af hans fortællinger.

“Tales of The Jazz Age” Af F. Scott Fitzgerald

– De smukke Fitgerald bøger har floreret overalt i det litterære univers i månedsvis, og derfor vil jeg heller ikke fortælle jer, hvor flotte og skinnende disse bøger er, da mange af jer nok har nogle af dem i forvejen. Jeg kan dog sige, at jeg er utrolig glad for endelig at være indehaver af min første smukke Fitzgerald bog.

“The thirteenth tale” Af Diane Setterfield

– Jeg plejer at være rigtig glad for gotiske og mørke romaner, der samtidig har et overraskende plottwist. Jeg har læst flere anmeldelser af denne  bog, og det ser ud til, at der hersker enighed over, at den er helt fantastisk. Jeg har haft kigget på den et par gange, og jeg har også været tæt på at købe den mere end én gang. Jeg faldt over denne udgave på SAXO, og selvom det bare er en paperback, synes jeg alligvel der er noget virkelig fint over den.

“The Wild Girl” Af Kate Forsyth

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Kate Forsyths navn for nylig blev skrevet på listen over mine yndlingsforfattere. Efter at have læst hendes fantastiske roman “Bitter Greens”, fik jeg virkelig øjnene op for hendes talent, og jeg tøvede derfor heller ikke med at bestille endnu en bog af hende. Hvis bare den er halvt så god som “Bitter Greens”, kan jeg ikke være andet end tilfreds.

“The girl who fell beneath Fairyland and led the Revels there” & “The girl who soared over Fairyland and cut the moon in twho” Af Catherynne M. Valente

– Der gik længe før jeg endelig fik taget hul på den første bog om pigen September og det magiske Fairyland. Jeg ville vente til hypen var faldet lidt ned.  Jeg blev straks grebet af fortællingen, og selvom September er væsentlig yngre end mig selv, kunne jeg genkende mange af mine træk i hendes karakter. Jeg skyndte mig ind og bestille de to sidste bind i trilogien, så jeg kunne få resten af historien med. Det irriterer mig dog en smule, at de ikke har sendt mig bogen i samme udgave. Nu passer de jo slet ikke sammen. I øvrig synes jeg det er underligt, at mange serier lige pludselig skifter udgave. Det er det samme med “Miss peregrines home for pecular Children”. Den har jeg i en paperback udgave, men det er næsten umuligt at opstøve efterfølgeren “Hollow city” i paperback, da den primært er blevet udgivet i hardback. Altså, det er da irriterende…

“Alkymisten” Af Paulo Coelho

– Igen har jeg været virkelig længe om at købe denne bog. Paulo Coelho er forfatteren bag de mest solgte bøger i år 2013, og “Alkymisten” var en af dem. Jeg bryder mig virkelig ikke om at læse en bog samtidig med, at hele verden snakker om den, men nu er det altså blevet tid til at lære Hr. Coelho at kende. Jeg synes i øvrigt, at denne bog er virkelig flot, og farvestrålende.

Har I købt nogle nye bøger for nylig ?

PSX_20141006_192232

10 Comments

 1. Det er nogle gode bøger du har fået købt! Og jeg kender alt til det med at bøger i en serie ikke matcher. Det er så ærgerligt. Apropos det, så har jeg også den samme udgave af Alkymisten, og det frustrerer mig at teksten på ryggen vender den “forkerte” vej i forhold til ALLE andre bøger :p

 2. Haha, ja det ser virkelig fjollet ud, det kan man også se på billedet. Det er lidt af en brøler at lave, hvis det ikke er fordi de lige synes de skulle være på tværs, og lave det sådan med vilje. 🙂

 3. Smukke og dejlige bøger du har købt.

  Det er hule mig svært, at lade være med at købe bøger, når forlagene kommer med den ene skønne bog efter den anden og Saxo skulle godt nok skamme sig sådan at friste med gode tilbud hele tiden.

  Efter fin anbefaling vil der helt sikkert ryge et par Kate Forsyth romaner med, næste gang jeg bestiller bøger.

 4. Ja, det er alså ikke sødt af dem, når nu man prøver ‘at trappe ned’. 😀
  Jeg tror du vil ELSKE Kate Forsyth, man kan næsten ikke andet!

 5. Bogkøbestop lyder forfærdeligt! Godt du er kommet ud af det – og så med manér, for sikke en masse skønne bøger, du har købt.

  Jeg HADER, når jeg ikke kan få bøger i samme serie/af samme forfatter i ens udgaver – det er bare så træls de hele tiden laver nye udgaver.

 6. Ja, jeg skulle jo købe bøger for al den tid hvor jeg ikke købte nogen 😀
  – Ja det kan virkelig se dumt ud på reolen, det er virkelig træls. Især hvis det lige pludselig skifter fra en høj hardback til en lille pocket paperback. Det er så dumt 🙁

 7. Sikke nogle fine, fine bøger 🙂

 8. Jaa:D

 9. Holdop, en lækker stak!

  – Anne

 10. Ja meget, jeg har virkelig også haft svært ved at holde nallerne fra dem her op til 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *