Tip – Magnetiske bogmærker!

Posted by on jul 27, 2014 in Tips | 8 comments

PSX_20140727_132250

PSX_20140727_131956

Da mine forældre kom hjem fra deres ferie i Skagen, havde min mor købt nogle helt fantastiske bogmærker til mig. Ikke nok med, at de er utrolig kønne, og forestiller de berømte Skagensmalerier, så er de også magnetiske. Jeg tænkte derfor, at jeg lige ville dele min begejstring for dem, her på bloggen.

Jeg har altid brugt bogmærker, da jeg ikke kan holde ud at læse i en bog, som er fyldt med rynkede sider og æseløre. Jeg synes virkelig det er synd at ødelægge sine bøger på den måde. I stedet  har jeg brugt de bogmærker jeg fik med fra netbutikken eller biblioteket, en kvittering, eller hvad der lige har ligget i rækkevidde. Mine hurtige løsninger har egentlig fungeret okay, i hvert fald når bogen bare har ligget herhjemme. Problemet opstår dog ligeså snart, jeg lægger min bog i en taske, eller kommer til at vende den på hovedet, for så falder mine bogmærker næsten altid ud, hvilket er virkelig irriterende. Der er ikke noget værre, end at sidde i en halv time, og prøve at finde ud af, hvor man egentlig var nået til.

Det smarte ved bogmærker som dem her, er dog, at de er magnetiske, og derfor falder de nemlig ikke ud!

Jeg har set, at man kan få lignende bogmærker i Bog og Idé, så det er bare med at få skaffet sig nogle. De er virkelig smarte, og jeg er rigtig glade for mine.

PSX_20140727_132519

 

8 Comments

 1. Åh, jeg fik en håndfuld magnetiske bogmærker til min fødselsdag, og det er altså bare det mest geniale nogensinde! Jeg knuselsker dem 🙂

 2. Ja, de er virkelig smarte! 😀

 3. Åh, dem må jeg altså have et par stykker af på et tidspunkt! 😀

 4. Du vil i hvertfald ikke fortryde det 😉 De er rigtig gode, hvis man har sine bøger med i tasker, for der kan almindelige bogmærker godt finde på, at falde ud 🙂

 5. Magnetiske bogmærker er bare skønne. Jeg har selv brugt dem i en del år efterhånden og det er så dejligt at de bare bliver siddende der hvor man vil have dem.

 6. Ja. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke anede de eksisterede. Jeg er stadig meget begejstret 😀

 7. Hvor kan de købes henne

 8. Hej Pia.
  Min mor har vist købt bogmærkerne på Skagen, men jeg ved, at man kan få magnetiske bogmærker flere steder.
  Prøv fx de forskellige bogbutikker i DK 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *