“Nattens sanger# 2 – Skæbne” Af Christina Bonde

Posted by on jul 2, 2014 in 5 Stjerner, Fantasy, Fiction, Kærlighed, Young Adult | 0 comments

PSX_20140630_165642

“Nattens sanger# 2 – Skæbne” Af Christina Bonde, Forlaget Mellemgaard, udgivet 2014, 5/5 Stjerner.

Victorias hjerte bliver knust, og hun må gennem sin sorg, forsøge at finde sig selv, endnu en gang. Selvom Victoria har hovedet fuld at sørgelig tanker, er tiden inde til at træffe det endelige valg. Hun må beslutte, om hun vil trodse sin elskede bror, og lade sig omdanne til vampyr, eller om hun vil følge sin skæbne, til glæde for især Lucas og de ivrige skæbnegudinder. Selvom Victoria gennem længere tid har været i tvivl om sin skæbne , kan hun ikke udsætte sin beslutning mere. Hun ved nu hvad hun vil, og sorgen hjælper hende med at træffe det rigtige valg.

Efter at have truffet sin endelige beslutning, skal Victoria indfinde sig med sin nye tilværelse. Det er svært for hende i forvejen, men det bliver endnu en gang en smule sværere, da Victoria igen overrasker alle med en sjælden evne. En evne, der både er god og ond. Victoria vil have hævn, men det er svært når hun ikke har nogen beviser. Samtidig forstyrres Victorias følelser af en ny  betagelse, og hun står endnu en gang overfor et svært valg.

“Nattens sanger – den vil jeg huske, når jeg tænker tilbage på den sidste nat i min gamle verden.”

Jeg er igen virkelig overrasket over denne trilogi. I denne bog er der absolut intet negativt at finde, og derfor har bogen fået 5 stjerner. Da jeg havde læst den første del af bogen, var jeg både sur og ulykkelig. Jeg vil ikke afsløre, hvad der sker i Victorias liv, men hendes tragiske oplevelse, rørte mig virkelig meget. Bogen er helt ufattelig spændende, og lige som du tror, at du har regnet det hele ud, sker der noget nyt og uventet. Bogen er på intet tidspunkt den mindste smule kedelig, og det er derfor umuligt at lægge bogen til side. Min nattesøvn blev i hvert fald forstyrret gevaldigt. Jeg formåede at læse denne bog på 3 timer uden pause, og derfor var jeg ikke i tvivl om, hvad min vurdering ville være. Endnu en gang, er det svært at få hænderne ned af begejstring, over danske Christina Bondes talent. Jeg ved ikke om det er fordi, at jeg virkelig sjældent læser fantasy, men jeg synes virkelig det er en fortryllende og magisk verden hun har skabt i disse bøger. Hold da op, hvor har kvinden da bare en fantasi og en kreativitet, der sparker røv! Og så er denne bog desuden ligeså velskrevet som den første.

Jeg synes det er virkelig fedt, med de forskellige navnebetydninger der opleves flere steder i bogen. Mytologien giver virkelig bogen et ekstra twist, og det gør det hele mere spændende. Samtidig kan det tydelig mærkes, at der ligger mange tanker bag denne trilogi. Mine holdninger til Victorias personlighed, er stadig ligeså gode som i den første bog. Man lærer hende endnu bedre at kende i denne bog, og samtidig er Lucas heller ikke helt så mystisk længere. Generelt sker der rigtig mange ting i persongalleriet, i denne bog. Der ligges op til meget mere spænding, og jeg ser derfor frem til at læse den sidste bog i trilogien. Samtidig vil jeg igen lige understrege, at bøgerne er virkelig smukke, og at deres fortryllende forsider passer rigtig godt til fortællingerne.

Bøgerne er klart anbefalingsværdige til sommerlæsning. De er hurtigt læst, og så er de nemme at have med på stranden, bilen eller i flyet, da de alle 3 er udgivet som paperbacks.

PSX_20140630_164845

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *