Tema # 3 – Eksamen og overspringshandlinger

Posted by on maj 20, 2014 in Tema, Tips | 4 comments

I fredag fik jeg udleveret en eksamens opgave, og eksamensræset er hermed skudt i gang. Jeg skal skrive 15 sider om postkolonial litteratur, et emne jeg heldigvis synes er ret så spændende. Jeg har taget fri fra arbejde de sidste par dage for at få ordentlig tid til at skrive opgaven, men når man sidder i flere timer og kigger på den samme lille computerskærm, er det til sidst svært at opretholde den fulde koncentration. Jeg har derfor fundet nogle fantastiske hjemmesider, som jeg lige synes jeg vil dele med jer. Det har i hvertfald gjort min opgaveskrivning en smule sjovere 😉

untitled

Nathalie portman har her en helt fantastisk lille bog-taske i hånden, som I kan se er det en udgave af ‘Lolita’. Synes simpelthen den er så fin.

I Kan finde lignende tasker lige her

Samtidig er jeg blevet helt vild med den T-shirt Rory Gilmore fra serien ‘Gilmore Girls’ har på her.

untitled r

I kan selv købe T-shirten og mange andre ‘reading is sexy- produkter lige her

Hvis I ligesom mig er i fuld gang med eksamen, vil jeg ønske jer alverdens held og lykke 🙂

4 Comments

  1. ej hvor er taskerne bare fine!! 🙂
    Held og lykke med eksamen!

  2. Mange tak skal du have 🙂
    Ja de er bare så fine!, tror jeg vil belønne mig selv med sådan en, når eksamenerne er overstået 😉

  3. Åh, ja overspringshandlinger! Jeg er også nået til det punkt – selvom opgaven er spændende – hvor jeg får lyst til at lave alt muligt andet. Suk! Held og lykke med opgaven!

  4. Det kan altså heller ikke undgås, når den opgave er så lang! Mange tak og i lige måde! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *